10 recomandări de evenimente pentru ziua de sâmbătă, 14 mai

wedding
Foto:fabmood.com

Fiecare zi vă îndemnăm să o faceți specială. Pentru a reuși în acest sens vă vor ajuta evenimentele pe care vi le recomandăm. Orice ați alege nu uitați că prin voi acel eveniment a devenit unul mai interesant.

#1. Orășelul European 2016

Orășelul European

Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova organizează pe 14 mai o nouă ediție a Orășelului European. În acest an, evenimentul va avea loc în Grădina Publică „Ștefan cel Mare”, cu începere de la orele 13:00. Mai multe detalii pe #diez

#2. HEARTFULNESS FESTIVAL

Festivalul are scopul să promoveze modul sănătos de viață, armonia cu sufletul și natura, prin meditație, drept model ce ne poate ajuta să avem o viață mai bună. Prevenirea și combaterea stresului cotidian este ceea ce vor învăța participanții la eveniment. În prima zi a festivalului, sîmbătă 14 mai, la Sala cu Orgă,  se va desfășura evenimentul „Experiența Heartfulness”. Detalii pe #diez.

#3. Drumul spre libertate. Proiecția filmului ”Red Brigade”/ CRONOGRAF 2016

Cronograf 2016

„Drumul spre libertate”, este o proiecție specială dedicată luptei împotriva violenței contra femeilor.

„Red Brigade” este un film despre soluții simple, despre implicare și încrederea că într-o zi femeile din India vor avea o altă soartă.

Proiecția va fi însoțită de discuții cu regizorul Pedro GANCHO şi scenaristul Tiago CARRASCO, precum şi cu invitați speciali din Moldova, care activează în domeniul prevenirii violenței împotriva femeilor. Detalii pe #diez.

#4. B*day Babes of Grey

Babes of Grey

La T5 Bar, la ora 22:00, intrarea 50 lei, detalii în eveniment.

#5. Atelier De Pictură Egipteană

Egiptean

Pe reproduceri arheologice egiptene realizate în cadrul Atelierului Atena MD: Ochiul lui RA, Nobile Egiptene, Horus, Isis Hathor, Anubis, Stela Anubis, Stela Khnum Tauret etc. Participarea este gratuită. Detalii pe Facebook.

#6. Atelier handmade

Cocoșul Roșu vă invită cu drag la un atelier de confecționare manuală. Vom face păpuși moi din stofe. Personajul ce-l vor executa va fi la alegerea fiecăruia. Distracția și buna dispoziție sunt garantate.
Programul atelierului: 11.00-13.00. 11.00- distribuirea materialelor: stofe colorate,sintipon, ațe, forfece, etc
12.20- pauză de ceai cu biscuiți. Contribuția la atelier- 100, 120, 150 lei. Detalii în eveniment.

#7. Book Club with William Dickson: August Heat by William Fryer Harvey

Book Club

Free Book Club la ora 12:00 la American Language Center de la Buiucani, detalii pe Facebook. 

#8. Infected Rain live in Chisinau (MD) at T5

Infected Rain

La ora 19:00, la T5, intrarea 70 lei cu o zi înainte de concert, 100 lei în ziua concertului, detalii în eveniment.

#9. Maratonul Filmelor de Groază

Generator Hub

La ora 21:00, la Generator Hub. Detalii pe Facebook

#10. Angry Birds la Cinema Patria

Inspirat de unul dintre cele mai populare jocuri din ultimul deceniu, Angry Birds are în centrul atenției păsăretul dintr-o pădure colorată. La ce să țină eroii mai mult decât la prețioasele lor ouă, garanție a perpetuării speciei? Doar că ouăle sunt și un ingredient delicios pe masa maleficilor și întreprinzătorilor porci verzi, gata de orice pentru a-și îmbogăți festinurile cu o așa delicatesă. Când ouăle dispar ca prin minune, pică pe umerii descurcărețului Red (Jason Sudeikis), a partenerului său de nădejde Chuck (Josh Gad) și a explozivului Bomb (Danny McBride) să le recupereze… Detalii pe pagina cinematografului.

Bonus: Ședința Clubului Vedic Cintamani

citamani

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine