5 calități pe care trebuie să le aibă un participant la competiția pentru designeri IT – Creative Lab

galerie-photo4
Foto:Creative Lab

Grupul Local BEST Chișinău dorește să-ți dea o oportunitate pentru a te dezvolta personal, de aceea tinerii de acolo ți-au pregătit competiția Creative Lab — locul unde te poți manifesta drept programator și drept designer.

Iată cinci calități ale unui participant la Creative Lab, care te vor ghida și îți vor da de înțeles că trebuie numaidecât să participi și tu:

Flexibilitate

Surprinzător sau nu, această calitate este definitorie pentru un participant la orice fel de evenimente din seria hackathon. De ce este atât de importantă? Cum sună și principiul limbajului de programare Ruby, nu există probleme care pot fi rezolvate doar printr-o singură metodă — fii flexibil în ceea ce ține mediile de dezvoltare a aplicațiilor sau aplicații pentru design — există o sumedenie de lucruri gata-făcute și trebuie să știi să le aplici la timpul și locul potrivit.

Entuziasm

Vrem să vedem entuziasmul tău, pentru că acesta spune mult mai multe despre tine decât îți poți imagina. O persoană entuziasmată știe ce vrea să obțină și, dacă își păstrează entuziasmul până la sfârșit, are toate șansele să obțină tot ce vrea.

Încredere în propriile puteri

Fiind strâns legată de entuziasm, încrederea în propriile puteri poate aduce la rezultate foarte și foarte frumoase.

Rezistență la stres și alte emoții negative

Da! Este una din calitățile care te vor ajuta să înduri concurența, invidia celorlalți, frica de deadline-uri și, cel mai important, te va ajuta să treci peste momentele mai dificile în cele 24 ore puse la dispoziția ta pentru a face o adevărată capodoperă — una web, una pentru smartphone, una 2D sau una 3D. Reîncarcă-ți rezerva de stabilitate la emoții negative și ești 99 la sută gata pentru Creative Lab.

Time-management

Timpul este scump, iar timpul pe care îl ai la dispoziție pentru a face produsul final este și mai scump, așa că dacă știi managementul timpului, îți va fi mai ușor să pui prioritățile în procesul elaborării soft-ului sau schițării design-ului.

Dacă ești convins că te înscrii în cel puțin una dintre aceste categorii, dă-ne șansa de a confirma aceasta — înregistrează-te la Creative Lab 2016 până pe 9 mai aici.

Evenimentul este la a II-a ediție și este organizat cu susținerea Universității Tehnice a Moldovei și suportul companiilor Jivi-Group, City Fitness, Spark Labs, Yopeso, Queen of Coffee, DreamUps Innovation Campus și Teatrul Mihai Eminescu.

5864489d-62a7-45f4-a047-d2b3a6de5b57

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine