(interviu video) Miss și Mister USM 2016: „Ne pregătim pentru colaborarea cu o agenție de modelling din New York”

DinuBubulici foto-7308

În luna aprilie, la cea mai prestigioasă instituție de învățământ superior de la noi, Universitatea de Stat din Moldova, au fost desemnați Miss și Mister USM 2016. Din șapte fete și cinci băieți, au fost aleși doar doi studenți învingători, Nicoleta Caun și Andrei Aprodu.

DinuBubulici-foto-7229

 

Nicoleta este studentă în anul I la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, dar și la Facultatea de Arte Frumoase din cadrul Universității de Stat din Moldova. Își dorește să aibă propria clinică de psihologie și să evolueze în domeniul modellingului. „Una din caracteristicile care m-ar putea face mai deosebită este că indiferent în ce sunt îmbrăcată, în rochie sau sac, în pantofi sau ghete, machiată sau nu, dimineața sau seara, eu mereu mă simt încrezătoare, sexy și atrăgătoare.

 

DinuBubulici-foto-7280

 

Andrei este student în anul I la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, iar după orele din cadrul universității, activează în calitate de reporter la postul de televiziune Jurnal TV. Afirmă că a câștigat concursul Mister USM datorită umorului său, iar experiența trăită i-a adus noi prieteni, momente de neuitat, dar și oportunități pentru viitor.

 

 

Energici, frumoși și cu un bagaj mare de visuri, așa i-am surprins într-o după-amiază pe cei doi, chiar în curtea universității la care studiază. I-am provocat la un mic interviu, iar ei nu au stat mult pe gânduri. Astfel, am aflat care le sunt calitățile și defectele, ce însemnătate a avut concursul pe care l-au câștigat, dar și cum se văd peste 10 ani. Printre zâmbete și glume, ne-au mai povestit ghidușii și activități pe care le-au făcut în timpul pregătirilor pentru concurs. Astfel, am aflat că cei 12 participanți la concursul de frumusețe și inteligență, Miss și Mister USM 2016, au rămas prieteni foarte buni, au un chat comun pe Facebook, ba chiar mai mult, vor să inițieze o campanie de binefacere pentru cei nevoiași.

 

Pe lângă toate acestea, Nicoleta și Andrei sunt în plină pregătire pentru provocarea primită în urma concursului – cea de a colabora cu o firmă americană de modă. Mai exact, cei doi vor pleca în luna iunie curent la New York, unde vor „gusta” din plin din lumea modellingului, trăind noi experiențe și noi provocări.

Urmăriți următorul material video, pentru a-i descoperi pe Miss și Mister USM 2016, Nicoleta Caun și Andrei Aprodu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine