Doi antreprenori din România te învață cum să construiești un start-up inovativ și cum să faci fundraising

website_imagine_FI

Ai o idee de business sau un produs care necesită finanțare? Dorești să afli cum corect să pornești acțiunile de fundraising a unui start-up? Vrei să știi ce trebuie să faci înainte de a încerca să găsești fonduri de finanțare și unde poți merge să ca să le obții? Vino la evenimentul din data de 5 mai organizat de către Dreamups Innovation Campus și învață de la experți, află ce capcane trebuie să eviți, ce caută investitorii, cum funcționează capitalurile proprii, dar și alte lucruri interesante despre fundraising.

Cine sunt invitații?

Invitați la acest eveniment sunt doi antreprenori de succes din România: Alex Circei și Gabriel Păunescu.

Alex Circei este CEO Copimaj. Compania Copimaj Interactive a câștigat premiul de cel mai bun magazin online în anul 2009, 2011 și 2014. Experiența antreprenorială a lui Alex Circei cuprinde: Billme 2015, cofondator, lansată în cadrul TechCrunch Disrupt San Francisco; liveMag.ro (magazin online) – vândut în anul 2011 companiei www.debo.ro; Live2c.ro (platformă eCommerce) – vândută în anul 2011 companiei Asesoft, www.shopmania.biz; Storebeez (piața online), fondată de Oxigen Accelerator în anul 2011, dar care a eșuat; Lupsale (platformă de e-mail marketing).

Gabriel Păunescu – este cofondator ReyLabs, o companie lansată în Silicon Valley cu 14 Internet of everything (IoE) brevete pentru rețelele analitice și de securitate. Gabriel este un designer talentat, creator și dezvoltator al website-urilor eCommerce. El este expert în Cybersecurity, BigData care utilizează MongoDb, MySQL, HTML5 responsive și framework-uri JavaScript.

Pe cine așteptăm la acest eveniment?

# Oricine se gândește cum să obțină fonduri pentru a-și lansa o idee de afaceri sau un business;
# Oricine vrea să înțeleagă cum funcționează conceptul de fundraising încă din primele stagii ale unui business sau a unui produs.

Care sunt subiectele ce vor fi discutate?

# Cum să-ți construiești un start-up mai atractiv pentru investitori;
# Cum să utilizezi rețelele online de fundrasing cum ar fi: Angel List, Gust, Kickstarter and Indiegogo;
# Unde să găsești diferite surse de capital, cum ar fi prieteni, familie, investitori, granturi guvernamentale, credite sau capitaluri de risc.

Ce include agenda?

# Bun venit și socializare;
# Discuții cu antreprenori și investitori care finanțează start-upuri;
# Sesiunea de întrebări și răspunsuri;
# Prezentare Founder Institute;
# Networking.

Evenimentul va avea loc pe data de 5 mai, ora 18.15, în incinta Dreamups Campus, str. Uzinelor 1.

Acest eveniment este finanţat din granturi oferite de către Departamentul de Stat al SUA și de către Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova. Opiniile, constatările şi concluziile din articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat pe cele ale Departamentului de Stat al SUA sau pe cele ale Ministerului Tineretului și Sportului.

Pentru bilete gratuite, sunteți rugat să vă înregistrați pe acest link: http://fi.co/e/78021.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine