Go Healthy – cel mai sănătos proiect lansat la inițiativa a cinci domnișoare

heal2
Foto:Go Healthy

5 domnișoare: Lina Roșioru, Irina Bodiștean, Arianna Gorban, Vlada Lozovan și Nadea Luca, participante ale academiei LeaderSHE, lansează proiectul este dedicat domnișoarelor cu vârsta cuprinsă între 16 și 23 de ani. Inițiatoarele vor ca acesta să fie cel sănătos proiect din Moldova.

Go Healthy are scopul de a educa domnișoarele cu vârsta de până la 23 de ani de a duce un mod sănătos de viață, de a avea o alimentație echilibrată și de a face mișcare regulat.
Fetele vor avea oportunitatea de a participa activ timp de două luni la 7 sesiuni de training cu nutriționiști calificați, cu o experiență bogată în domeniu și la 7 antrenamente în aer liber cu instructori de sport. Sesiunile de sport vor include lecții de dans, pilates, antrenamente pentru fortificarea mușchilor abdominali și nu doar.
Factorul esențial ce determină sănătatea omului constituie modul lui de viață, iar proiectul Go Healthy vă va ajuta și va avea grijă ca în decursul celor doua luni să obțineți rezultate remarcabile în ceea ce privește sănătatea dumneavoastră.
Dacă vârsta ta este cuprinsă în limitele a 16-23 de ani ești pasionată de tot ce e legat de sănatate, sport, sau dorești să faci o schimbare pozitivă în viața ta, te invităm să te alături comunității Go Healthy.
Înscrie-te până la data de 10 mai, formularul îl găsești aici: Go Healthy
Mai multe detalii pe pagina de Facebook.
heal1
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine