Cine este eroul tău? Înaintează-l la prima gală a „Super Heroes of Moldova”

1
Foto:captură foto: superheroesmoldova.com

În premieră în Republica Moldova va fi organizată „Gala Super Heroes of Moldova”. Proiectul vine să evidențieze tinerii care au reușit prin forțele proprii să se remarce acasă sau peste hotare, adică să devină eroi. Evenimentul este organizat de către Centrul Național al Tineretului iYoung și Centrul Internațional Antidrog.

Gala va fi organizată de tineri pentru tineri, și inclusiv cu suportul tinerilor. În cadrul acesteia vor fi premiați cei care au adus o contribuție majoră în promovarea țării, în domenii precum: Antreprenoriat, Dans, Muzică, Voluntariat, Producție video, Jurnalism, Blogging, Fotografie,  Teatru, Literatură, Arte Plastice, Design grafic, Promovarea modului sănătos de viață.

Astfel, mai sunt la dispoziție câteva zile pentru a vă înainta tânărul pe care îl considerați erou. Acest lucru poate fi făcut accesând această adresă.

Photo Credit: Facebook/Supereroii Moldovei Superheroes of Moldova

Premiile urmează a fi oferite de invitați speciali și personalități din fiecare domeniu nominalizat. Pe scena evenimentului vor evolua vedetele dansului și a muzicii autohtone. Gala se va încheia cu partea non-formală: fourchette-ul, degustări de vinuri și networking.

Intrarea la eveniment are loc doar în baza invitațiilor. Evenimentul se va desfăşura în incinta Centrul de convenții Radisson Blu Leogrand Hotel, în data de 22 mai, ora 18.00.

Centrul Naţional al Tineretului iYoung este o organizaţie non-guvernamentală, apolitică, non-profit, ce pledează pentru dezvoltarea calitativă şi eficientă a tinerilor din Republica Moldova. Centrul Internaţional Antidrog are drept scop educarea societăţii civile în privinţa stopării consumului de droguri și practicarea modului sănătos de viață.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine