(video) Radu Sârbu din O-Zone lansează prima piesă sub un nou pseudonim. Detalii

unnamed

Radu Sîrbu, fost membru O-Zone, a lansat prima piesă sub pseudonimul Red Lyard – “When Love Is Gone”. Artistul vine să cucerească publicul cu beatul actual și o poveste motivațională. Single-ul este compus de către Radu Sirbu, Geørge și Ana Sirbu, iar poezia vizuală este regizată de catre Ivan Kamensky.

When Love Is Gone a venit într-un moment de inspirație și este mai mult decât o simplă piesă. În spatele cuvintelor se ascunde o atitudine, o forță, un mesaj puternic care mi-aș dori să ajungă la urechile și sufletele tuturor ascultătorilor. Mă bucur că am reușit să ‘îmbrac’ acesta piesa într-un sound modern și să o aduc la cunoștința, dar mai ales la conștiința publicului larg”, declara Red Lyard.

Videoclipul a fost filmat în două anotimpuri, în mai multe locații din București, iar personajul principal este în căutarea liniștii și a eului sau, după ce pierde marea iubire. Red Lyard este un proiect ce a luat naștere în studioul Rassada Music, în colaborare cu Cat Music, și va fi conturat pe modalități de a exprima emoții sincere, prin melodii personale și stiluri inedite.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine