(video) Cazinou improvizat într-un apartament din Chișinău. 1.000 de lei pentru o partidă de poker

foto7-700×352

Forțele de ordine au deconspirat un cazino ilegal, camuflat într-o locuinţă din centrul capitalei, unde erau desfăşurate jocuri de noroc şi în special „poker”.

În cadrul măsurilor speciale de investigaţii întreprinse, poliţiştii au acumulat probe suficiente pentru a iniţia urmărirea penală sub aspectul practicării ilegale a activităţii de întreprinzător, în privinţa persoanei responsabile de aceste jocuri de noroc, care s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 35 ani, domiciliat în capitală.

Conform informaţiilor constatate în urma investigaţiilor speciale întreprinse, clienţii trebuiau să achite suma minimă de 1000 lei pentru a participa la o partidă de poker, iar cel care repartiza cărţile de joc avea 4 % din suma câştigului. Este de menţionat că, zilnic participau cel puţin 10 clienţi, iar mijloacele financiare încasate de către proprietar nu erau contabilizate.

În context poliţiştii cu suportul angajaţilor BPDS “Fulger” a IGP au descins percheziţii autorizate, fiind depistate şi ridicate fise şi cărţi de joc, agende cu înscrisuri de ciornă, blocuri de sistem şi bani în sumă de aproape 100 000 lei. Totodată la domiciliul proprietarului au fost găsite două seturi de cărţi de joc dubioase, care la lumina razelor ultra se observau inscripţiile pe partea verso. Respectiv, poliţiştii presupun că aceste seturi de cărţi erau puse în joc şi serveau la câştiguri impunătoare de bani.

Conform legislaţiei penale în vigoare, proprietarul cazinoului riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 20 000 lei la 40 000 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de pînă la 200 de ore.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine