(video) Joe Cross va veni în Moldova la evenimentul aniversar marca Detox Delivery

1
Foto:weekendnotes.com

Antreprenorul și autorul de cărți despre sucuri, Joe Cross, va veni în Republica Moldova la evenimentul aniversar Detox Delivery, vineri, 29 aprilie, care se va desfășura la centrul de conferințe Radisson Blu. Serata va dura patru ore, timp în care fiecare vizitator va primi sfaturi despre cum să ducă un mod sănătos de viață. La eveniment vor participa și alți oaspeți speciali, care alături de fondatoarea programelor Detox Delivery, Corina Dascălu, vor pregăti mai multe surprize vizitatorilor.

De un an oamenii din Moldova au devenit mai sănătoși, mai energici și cu o dorință sporită de a face o schimbare în modul de alimentație. Acesta este și un merit al programelor Detox Delivery care tind să creeze proiecte sănătoase ce abia așteaptă să vă imbunătățească stilul de viață. Astfel, Detox Delivery invită pe toți doritorii de a-și schimba percepția despre modul de alimentație la un eveniment la care vor participa mai mulți oaspeți speciali, precum: nutriționistul Joe Cross sau autoarea blogului retetecutania.ro din România, Tania Bordianu.

 

Печать

Serata va avea începere la ora 17.00 și va dura până la 21.00. Organizatorii preconizează la acest eveniment participarea unui public de 300 de persoane, clienți detox, oameni din domeniu, persoane publice. În cadrul acestuia veți putea face fotografii, veți putea vorbi cu Joe Cross sau Tania Bordianu despre detoxifiere, sucuri pentru toate vârstele și gusturile și veți avea parte de o punguță cu cadouri de la parteneri.

# Joe Cross – autor al bestsellerului „The juice diet” și protagonistul „Fat sick and nearly dead” (1 și 2). El este autorul mai multor cărți și antreprenorul „convertit” la un meniu sănătos din momentul în care acesta l-a salvat și care își dedică viața lucrând cu sute de oameni și ajutându-i să folosească mâncare pentru ei și nu împotriva lor. Mai jos vedeți mesajul acestuia prin care anunță venirea sa în Moldova.

# Tania Bordianu – vegană, pasionată de gătit și autoarea blogului www.retetecutania.ro, care vă va încânta papilele gustative cu o Pască Raw-Vegană.

 

Photo Credit: reteteculinare.ro

Fondatoarea Detox Delivery, Corina Dascălu, susține că Joe Cross este un fenomen. „El este un guru în domeniul detoxifierii, este de fapt persoana care m-a inspirat să practic detoxul, să experimentez sucuri și rețete noi, să îmi doresc să aflu mai multe despre acest trend și să vreau să deschid și un laborator-afacere la Chișinău unde pregătim sucuri magice pentru moldovenii ce își doresc să fie mai sănătoși, mai energici și cu mai multă poftă de viață”, susține aceasta.

 

Fondatoarea Detox Delivery, Corina Dascălu

Partenerii evenimentului vor pregati produse pentru degustare, cadouri pentru fiecare invitat (Gift Bags) și desigur un premiu mare pentru tombolă la care va putea participa fiecare invitat. Fiecare doritor de a veni la eveniment ar putea să-și rezerveze locul aici sau să ia legătura cu Alina la numărul de telefon (068219889).

Un bilet la acest eveniment costă până pe data de 28 aprilie 250 de lei, iar în ziua evenimentului 350 de lei. Mai multe informații puteți afla accesând pagina de Facebook a evenimentului. Mai jos puteți urmări un video în care îl puteți admira pe Joe Cros și care vă va trezi curiozitatea să veniți la eveniment pentru a-i adresa întrebări.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine