(foto) Accident grav cu implicarea unui microbuz de rută la Peresecina

peresecina5

Un accident grav s-a produs în această după-amiază în localitatea Peresecina. Din imaginile postate putem vedea că un microbuz ce circulă pe ruta Chișinău-Orhei s-a ciocnit violent cu un automobil. La fața locului a venit și o ambulanță, dar și mai multe echipaje de poliție. Acestea urmează să stabilească cauzele producerii accidentului.

UPDATE: Cauza preliminară a accidentului ar fi că șoferul autoturismului a scăpat țigara în mașină, iar după ce s-a aplecat să o ridice, a pierdut controlul volanului și s-a izbit frontal de microbuzul plin cu pasageri de pe ruta Orhei – Chișinău, ne informează Publika.md.

În urma accidentului au fost rănite șapte persoane, printre care și șoferii autoturismelor. „Șoferul automobilului de model Toyota, ieșind la depășire pe contrasens, s-a ciocnit frontal cu microbuzul de ruta Orhei – Chișinău de model Mercedes. S-au ales persoane cu diferite traumatisme, printre care sunt și șoferii automobilelor”, a precizat ofițerul de presă Diana Maxim.

Locuitorii din preajmă spun că au auzit o pălitură puternică și au ieșit să vadă ce s-a întâmplat. „Am auzit cum a frânat, apoi a urmat o pălitura și am ieșit. Din rutiera ceea ieșeau oameni pe iarbă, toți murdari de sânge, cu fracturi.”

Victimele accidentului au fost transportate de urgență la spitalul din Orhei: „Toată lumea s-a mișcat și s-au lovit evident de scaunele din față. Eu am o comoție cerebrală și o fractură la picior.”

Din fericire, majoritatea pasagerilor s-au ales cu traumatisme ușoare. “Au fost transportați șapte pacienți traumați. După acordarea primului ajutor a fost nevoie să spitalizăm o pacientă cu fractura la gambă, restul toți pacienții cu traumatisme ușoare. Plăgi, contuzii la degete, la mâini, da așa grav nu avem nimic”, a spus medicul de serviciu, Vladimir Datii.

Pedeapsa șoferului de automobil va fi stabilită în funcție de gravitatea traumatismelor suferite de victime.

Photo Credit: Alina Brânca
Photo Credit: Alina Brânca
Photo Credit: Alina Brânca
Photo Credit: Alina Brânca
Photo Credit: Alina Brânca
Photo Credit: Alina Brânca
Photo Credit: Alina Brânca
Photo Credit: Alina Brânca
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine