Festivalul de Film CRONOGRAF 2016 a făcut public programul proiecțiilor

1
Foto:publika.md

A XIII-ea ediție a Festivalului de Film CRONOGRAF 2016 a făcut publică programul difuzării filmelor înscrise în concurs. Acesta se va desfășura la Chișinău cu începere de pe data de 12 mai până pe data de 18 mai. Publicul cinefil va avea ocazia să vizioneze 45 de documentare. Acestea au fost împărțite în patru secțiuni: Secțiunea Principală, Secțiunea CadRO, Secțiunea Producții locale și Secțiunea Un LIKE pentru documentar.

În acest an în concurs s-au înscris filme din următoarele țări: Iran, Franța, Georgia, Israel, Ungaria, Cehia, România, Letonia, Grecia, Germania, Polonia, Canada etc.  Mai jos urmăriți programul desfășurării festivalului de film documentar. Biletele pot fi cumpărate aici.

CRONOGRAF este un eveniment cultural complex și include proiecții de film în cadrul competiției, conferinţe de presă cu personalităţi din lumea filmului, mese rotunde pe diferite subiecte ce ţin de viaţa cinematografică, proiecţii tematice în afara concursului, ateliere dedicate tinerilor cineaşti, premiere de film.

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine