(vox) Visuri de studenți sau ce-și doresc absolvenții de la Jurnalism pentru această vară

collage

Una dintre cele mai nobile profesii, jurnalismul este și unul dintre cele mai interesante job-uri. Activitatea este pentru cei mai nestatornici, curioși și în continuă dezvoltare intelectuală. Lucrând în calitate de jurnalist, cunoști o groază de oameni și locuri despre care altă dată nici nu bănuiai că există.

Studenții de la Facultatea de Jurnalism de la Universitatea de Stat ne-au împărtășit planurile lor după înmânarea diplomelor, eveniment care e doar la o lună depărtare. Iate ce ne-au declarat aceștia:

1

 

Inga Dobraș

„Voi continua să muncesc asupra noilor proiecte pe care le am la serviciu în calitate de reporter. În plus, aș vrea mult să plec la odihnă în Grecia, pe insula Creta. De mult îmi doresc să vizitez această insulă pentru că este extraordinară. Vara asta am de gând s-o savurez din plin.”

 

4

 

Xenia Chirilov

„Întrucât scriu vești bune, îmi propun şi în continuare să descopăr oameni care pot inspira alți oameni. Şi chiar fiind într-o călătorie, am să „vânez” știri pozitive, deoarece faptele pozitive pot fi molipsitoare.”

 

5

 

Cristian Negară

„După încheierea studiilor de licență plănuiesc să continui masteratul în Franța. E o experiență deosebită. Îmbinând munca cu învățatul este cel mai mare beneficiu pentru un student. Plec în Marseille la studii, așa că marea va fi lângă mine tot timpul.”

 

3

 

Daniela Meghega

„Vara este anotimpul meu preferat, mereu știe să mă facă fericită. În luna iunie abia aștept să țin în mână diploma. Sper că o să-mi fie biletul norocos spre o carieră frumoasă. Conștientizez că, cheia succesului e munca, de asta nu voi sta o zi măcar pe loc. Cât despre vara aceasta vreau să petrec weekendurile la soare și în aer liber cu persoanele dragi. Sunt sigură că va fi o vară pe cinste. Abia o aștept!”

 

2Victoria Băltag

„Chiar dacă mă văd pe scările facultății luându-mi adio și știu deja că ar trebui să-mi planific activitățile în continuare, îmi este greu pentru prima dată să o fac.
De ce? Sigur gândul nu-mi este la mare și soare, deoarece aș alege și munții din România. Mă gândesc ce fac mai departe. Rămân aici sau plec? Plec și mă întorc? Cu multă sârguință voi întâmpina examenul de stat, iar mai apoi, cred, voi încerca să-mi găsesc cărărușa fermecată în profesie. Totuși, luna august e cea a călătoriilor și sigur îmi voi rezerva timp de odihnă, cel mai probabil peste hotarele țării! E posibil să nu mă întorc.”

 

6

 

Eugeniu Durbală:

„Întrucât am terminat facultatea și mi-a rămas numai teza de făcut, m-am angajat la o televiziune. Îmi voi dedica tot timpul meu… liber lucrului.”

 

 

7

 

Vitalie Chirvas:

„Am planuri sa călătoresc, dar asta va fi, cred, la sfârșitul verii, până atunci o să dedic vara lucrului. Pentru a călători mult, e nevoie să lucrez mult. Mai am și proiecte pe care trebuie să le duc la bun sfârșit”.

 

12994376_10204398417838919_8478874916479232025_n

 

Alina Scutaru:

„Nu am reușit să-mi fac mari planuri. Totuși, cred că unul din punctele cele mai importante ar fi să-mi iau diploma. Ulterior, voi călători un pic alături de prietenii pe care nu i-am văzut de ceva timp. Când voi reveni în țară voi lucra și mă voi odihni, o să folosesc la maxim fiecare clipă de vară. Ah da… și voi învăța să merg cu bicicleta.”

 

Material realizat de Irina Gribencea

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine