Concurs de Paști! Fă-ți un selfie la Aeroportul Chișinău și câștigă un sejur de 5 zile la Tel Aviv

romana 1

Paștele este cea mai importantă sărbătoarea creştină a anului pentru ortodocși, ce aduce bucurie în casele lor, cu respectarea ritualurilor şi tradiţiilor religioase.

După cum se obişnuieşte, şi în anul acesta „Avia Invest” creează pentru pasageri o atmosferă caldă de sărbătoare în terminal, decorând aerogara în spiritul Sfintelor Sărbători de Paşti. Mai mult, compania administrator a aeroportului în parteneriat cu restaurantul “Plai” surprinde plăcut pe toţi cei care călătoresc de pe Aeroportul Chişinău cu premii deosebite.

În acest context, cu ocazia sărbătorilor pascale, „Avia Invest” organizează un Concurs. Cei care se doresc a fi câştigători trebuie să fie activi în perioada 21 aprilie – 3 mai. Participanții sunt îndemnați să realizeze poze pe fundalul decorului de lângă restaurantul PLAI, amplasat la etajul doi al terminalului, zona comună şi să le publice pe rețelele sociale Facebook şi Instagram cu hashtagurile #AviaInvest #Plai #HappyEaster. Astfel, câștigătorii vor fi selectaţi în mod aleatoriu, la loteria organizată de către Random.org.

Marele premiu constă într-un sejur pentru 2 persoane, timp de 5 zile în capitala Ţării Sfinte – Tel Aviv şi alte surprize ce se vor găsi în coşurile de Paşti.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine