Se cercetează noi metode de a face bani pe Facebook. Printre ele și un borcan virtual pentru bacșișuri

8be7
Foto:says.com

Facebook explorează noi metode prin care ar putea să le permită utilizatorilor să facă bani de pe urma conținutului distribuit pe rețea, iar printre acestea s-ar afla și un borcan cu „bacșișuri”.

Un sondaj care a ajuns la un număr restrâns de persoane face referire la câteva moduri prin care utilizatorii ar putea face bani sau prin care ar putea promova o anumită cauză, scrie Playtech.ro cu referire la The Verge.

Printre aceste moduri se numără un borcan virtual pentru „bacșișuri”, conținutul „branduit” sau primirea unei părți din venitul făcut de Facebook de pe urma postărilor promovate.

Sondajul făcea referire și la un buton de „îndemn la acțiune” care ar le-ar permite followerilor să facă donații, dar și la o „piață pentru sponsori”, în care utilizatorii ar fi conectați cu companiile.

Nu se știe încă dacă Facebook va implementa această opțiune pentru toți utilizatorii sau dacă vor beneficia de aceste funcționalități doar utilizatorii verificați și paginile.

Deocamdată, Facebook nu le permite utilizatorilor să facă bani de pe urma conținutului. Publisherii pot profita de Instant Articles pentru a-și mări veniturile și în curând vom vedea și anunțuri video de pe urma cărora vor putea profita și creatorii de conținut.

„Este foarte devreme, dar suntem deciși să le oferim partenerilor noștri surse sustenabile de venituri și modele de monetizare pe termen lung, așa că suntem deschiși la orice fel de feedback”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine