Încearcă-ți talentul de designer IT la competiția pentru studenți „Creative Lab”

galerie-photo5
Foto:BEST Chișinău

Eşti un student creativ? Sau un student pasionat de ecuaţii şi formule matematice? Îți place să programezi sau să faci un design deosebit? Atunci competiţia Creative Lab sigur este pentru tine!

Pe 13–15 mai Grupul Local BEST Chişinău te provoacă din nou să-ţi depăşeşti limitele în cadrul concursului „Creative Lab”, organizat cu suportul Universităţii Tehnice a Moldovei.

La această ediție, BEST Chișinău a pregătit 4 probe pentru tine: Web Development, Mobile Application, Design 2D şi Design 3D. Poți alege o probă în care ești as și vei avea la dispoziţie 24 de ore pentru a realiza sarcina propusă de organizatori.

Dacă eşti pasionat de programare, vei avea posibilitatea să creezi un produs soft pentru web după o temă specifică, utilizând platformele şi framework-urile tale preferate precum: Ruby on Rails, Node.js, Symphony sau Django; iar dacă ești ambițios și în pas cu tendințele actuale, poți să-ți încerci puterile și în dezvoltarea soft-ului pe Android, iOS sau Windows Phone. Alături de cei 3 coechipieri realizarea sarcinii propuse de organizatori va fi una captivantă și plăcută.

Dacă preferi mai mult latura artistică, încearcă la proba design în care vei crea o lucrare digitală cu ajutorul soft-urilor 2D: Photoshop, Adobe Illustrator și Corel Draw; sau 3D: Autodesk 3dsMax, AutoCad, SketchUp sau oricare alt program de modelare 3D. La final vei prezenta rodul muncii asidue ce l-ai realizat împreună cu coechipierul și juriul va decide cine-i învingătorul.

Tratează această competiție drept o oportunitate de a te afirma pe plan profesional, deoarece acest concurs este destinat pentru orice student dornic să-şi aplice ideile în practică. Dacă ai o echipă, atunci e perfect — aplicaţi împreună; iar dacă aplici singur — noi te vom ajuta să-ţi găseşti o echipă.

Înscrie-te până pe 9 mai 2016 pe best-chisinau.org și demonstrează tuturor că echipa ta este cea mai bună!

Evenimentul este la a II-a ediție și este organizat cu susținerea Universității Tehnice a Moldovei și suportul companiilor Jivi-Group, Yopeso, Queen of Coffee și DreamUps Innovation Campus.

 

13062509_1064845776888124_1992102122344038777_n

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine