Cupa Businessului Creativ: A fost dat startul înscrierii la Eurovisionul Antreprenoriatului Inovativ

12990903_1241291012567745_7102073451561801781_n

Rețeaua Globală a Antreprenoriatului (Global Entrepreneurship Network – GEN Moldova) lansează provocarea de a aduna antreprenori sau ideile de afaceri creative pentru a participa la cea mai inovativă competiție: Cupa Businessului Creativ (CBC).

Obiectivul de bază al CBC este susținerea și încurajarea antreprenoriatului creativ autohton pentru a identifica ideile de afaceri replicabile la nivel global. Prin participarea la concurs, antreprenorii urmează să-și crească capacitatea de a întemeia sau dezvolta cu succes o companie bazată pe competenţele lor creative.

Lansăm invitația pentru toți antreprenorii din Republica Moldova, care dezvoltă afaceri în design interior și vestimentar, arhitectură, film și radio, artă și meșteșuguri, radio și TV, parcuri de distracții, gastronomie, activități de agrement, precum și din alte domenii care implică idei creative sau au o abordare creativă a ideii de afacere să se înscrie la Cupa Businesului Creativ.

Criteriile de eligibilitate:

  • Creativitate. Competențele creative sunt cruciale pentru ca conceptul de business să aibă succes.
  • Potențial de comercializare a produselor/serviciilor. Conceptul de business trebuie să aibă un mare potențial de piață.

Cine poate să participe?

  •  Întreprinzătorii individuali;
  •  Conducătorii/reprezentanții unei companii;
  •  Autorul unui proiect creativ de business fără statut juridic (doar în cazul în care, până la 1 august 2016 are loc înregistrarea în calitate de persoană juridică).

Afacerea trebuie să se realizeze pe teritoriul Republicii Moldova și să facă parte din domeniul creativ. Ideea de afacere se va prezenta în limba engleză de către autor sau o persoană din echipă.

Doritorii de a participa la CBC trebuie să completeze formularul de participare de pe site-ul https://www.younoodle.com/competitions/cbc_moldova, până 1 iunie 2016, ora 23.59.

Informații suplimentare pot fi solicitate la e-mail-ul: genmoldova@gmail.com sau la tel: 078601665.

Cupa Businessului Creativ este la a treia ediție în Republica Moldova, pentru prima dată fiind organizat în iunie 2014. Concursul se desfășoară în două etape: națională, selectarea campionilor, și internațională, participarea la finala din noiembrie din Danemarca.

Din 2015, etapa națională se desfășoară în cadrul Galei Antreprenoriatului Creativ (GALA), primul show de business din Republica Moldova, care pe lângă pitchurile concurenților, participanții, concurenții și juriul au avut parte de momente artistice, prezentate de artiști locali.

Și în acest an, finala va avea loc în cadrul GALEI, care va avea loc pe 16 iunie 2016, ora 16.00.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine