Află cum să îți construiești o carieră în domeniul IT la un master-class specializat

cariera_IT_ro

Toți cei care vor să afle cum să își construiască o carieră în IT, sunt invitați la un master-class gratuit la STEP IT Academy Moldova pe data de 23 aprilie, de la ora 14:30. La eveniment vor fi prezenți reprezentanții companiei de recrutare în domeniul IT IPSA HR (Canada) și reprezentanții fundației Significado Foundation.

Te tog gândești să schimbi domeniul profesional de activitate? Cauți un loc de muncă flexibil, fără a fi legat de birou? Sau, poate, ești student și cauți posibilități de a obține un loc de muncă bine plătit, imediat după finisarea studiilor?

Totul e posibil, chiar dacă se cere efort! Cum să reușești să realizezi aceste planuri o să afli în cadrul master-class-ului propus „Cum să îți construiești o carieră în domeniul IT”. Ca speakeri la eveniment vor fi reprezentanții companiei de recrutare în domeniul IT IPSA HR (Canada) și fundației Significado Foundation, precum și profesorii din cadrul STEP IT Academy Moldova care vor răspunde la întrebările de mai jos:

  • De ce este atât de popular domeniul IT? Care sunt avantajele IT-specialiștilor?
  • Cine oferă cunoștințele în domeniul IT?
  • Cele 5 stereotipuri comune despre specialiști IT.
  • Ce abilități SOFT Skills sunt necesare pentru a vă construi o carieră de succes în domeniul IT?
  • Care sunt tendințele la nivel mondial pe piața forței de muncă în domeniul IT și de ce unele companii angajează fără experiență în muncă?
  • Cum să vă comportați în timpul căutării locului de muncă și cum să vă pregătiți pentru interviu?

 

Master-class-ul este o bună ocazie de a face o analiză la ceea cu ce vă ocupați astăzi și să înțelegeți ce ați dori să faceți mâine, anul viitor, sau peste zece ani. Acesta se va desfășura în incinta STEP IT Academy Moldova, bul. Decebal, 139, et.3, sala 329.

Intrarea este liberă.

Datorită locurilor limitate, trebuie să confirmați prezența completând formularul pe care-l găsiți pe pagina itstep.md. De asemenea, vă puteți înregistra la telefon: +373 22 854 680 sau +373 22 854 688.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine