(video) Cum pot obține o bursă SEED pentru un program de MBA în SUA

seedgrant
Foto:SEED Grant

Azi, 16 aprilie, are loc un eveniment de informare pentru tinerii din Moldova privitor la cum pot obține o bursa SEED pentru un program de MBA în SUA. La eveniment vorbesc reprezentanți ai programului, absolvenți ai programului din Moldova, dar și tineri moldoveni prin Skype din SUA, care-și fac în prezent studiile MBA acolo.

Programul acoperă până la 100% din costurile de școlarizare a studenților, înmatriculați la studii de zi pentru o perioadă de un an sau doi, într-un program de MBA la oricare dintre școlile de business din Top 50 din SUA. Studenții trebuie să restituie împrumutul în întregime, în cazul în care aceștia nu revin în țara lor de origine. Absolvenții programelor MBA ulterior sunt recrutați de marile companii, Guverne, organizații non-guvernamentale etc.

 

SEED Grants

Pentru a fi eligibil de a obține un Grant Seed al WNISEF, un candidat trebuie să fie nu doar acceptat de o școală de business din Top 50 din SUA, dar trebuie, de asemenea, să se angajeze să revină în Republica Moldova pentru o perioadă de cel puțin trei ani pentru a lucra și investi cunoștințele, abilitățile și aptitudinile sale în procesul de tranziție a țării.

Statele Unite ale Americii beneficiază de avantaje prin crearea unei rețele globale de prieteni. În timp ce studiază în SUA, viitorii lideri pot construi relații semnificative cu Statele Unite, comunitatea de afaceri, societatea, cultura și istoria Statelor Unite, precum și cu alte aspecte ale SUA.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine