(video) Inovații, tehnologii şi transfer de cunoștințe la Moldova ICT Summit 2016

cover (1)

În perioada 27-28 aprilie Moldova ICT Summit vă aşteaptă cu sesiuni dedicate celor mai actuale tendinţe, proiecte şi iniţiative în domeniul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor. În cadrul ediţiei curente discutăm cu experţi şi practicieni din peste 20 de ţări despre posibilităţile Republicii Moldova de a efectua o revoluţie în sfera antreprenoriatului IT şi a produce schimbări majore prin implementarea efectivă a inovaţiilor şi instrumentelor TIC.

Cunoaştem practici de succes şi experienţa internaţională privind transformarea sectoarelor tradiţionale prin intermediul TIC şi explorăm oportunităţi de dezvoltare şi modele aplicabile ţării noastre. Profităm de posibilitatea de a comunica cu reprezentanţii companiilor de top în domeniul IT şi de a identifica potenţiali parteneri pentru colaborări avantajoase.

Toate acestea sunt posibile pe parcursul a două zile pline de interacţiune, transfer de know-how, inovaţie şi tehnologii în incinta Centrului de Convenții Radisson Blu Leogrand Hotel. Ediţia curentă va include 6 secţiuni: ICT4Development, ICT Startup, ICT4Business, ICT 4 Internet Human Rights, ICT4Education şi ICT4Professionals. Peste 80 de speakeri şi-au confirmat participarea în cadrul evenimentului.

Agenda Moldova ICT Summit 2016 şi înregistrarea în cadrul evenimentului sunt disponibile pe moldovaictsummit.md. Participarea în cadrul evenimentului este gratuită şi este posibilă doar în baza înregistrării prealabile.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine