Gătește prăjituri, brioșe sau alte delicii la un târg de caritate și ajută o familie fără locuință

1
Foto:publika.md

Muzică, mâncare, cărți, haine, accesorii, obiecte handmade, jucării toate acestea le veți putea găsi la târgul de caritate „Be The Hero” duminică, 24 aprilie, la ora 15:00. Evenimentul se va desfășura la Muzeul Zemstvei și își propune să colecteze fonduri pentru familia Onisim de la Călărași.

Aceasta a avut de suferit în urma unui incendiu. Din cauza faptului ca au fost lipsiți de un spațiu locativ, la momentul actual, sunt nevoiți să închirieze o cameră în localitatea Ghidighici. Însă, situația materială este deplorabilă. Mama, care este unicul părinte, are grijă de doi copii: o fetiță de 5 ani și un băiețel de 4 ani. Soțul a decedat în urma unui suicid.

facebook/Charity Up

Poți deveni erou venind şi făcând cumpărături în cadrul târgului nostru. Totodată, chiar tu poți contribui la desfășurarea acestuia:
a) Poți face donații (haine, încălțăminte, accesorii, cărți, jucării), care, ulterior, vor fi vândute de noi în cadrul târgului. Ne scrii în privat.
b) Te poți înregistra ca voluntar pentru a găti prăjituri, brioşe sau alte delicii culinare, pe care noi le vom comercializa în cadrul târgului.

Pentru a participa la acest târg trebuie să te înregistrezi online, prin acest formular. Evenimentul „Be The Hero” este organizat de grupul de inițiativă Charity Up, format în cadrul proiectului TeaM, inițiat de mișcarea civică Tinerii Moldovei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine