JCI Chișinău invită antreprenorii la un seminar despre contabilitate şi gestiune financiară

1
Foto:facebook/JCI

JCI Chișinău vine cu intenţia de a suține şi ghida antreprenorii autohtoni în procesul lansării unei afaceri şi cu această ocazie, te invită la cea de a VIII-a ediţie a proiectului „Business Practicum” cu tematica „Contabilitate şi gestiune financiară pentru antreprenori ”.

Evenimentul îl vor găsi util atât cei care planifică să lanseze o afacere, cât şi cei care sunt deja antreprenori, însă pentru a administra corect şi eficient un departament de contabilitate, sunt interesaţi în:

# evidența contabilă. Principii și politici;
# ţinerea evidenței contabile în RM;
# software în evidența contabilă. Automatizarea contabilității;
# întocmirea bilanțului contabil. Analiza bilanțului;
# întocmirea Raportului privind veniturile și cheltuielile;
# evidența și indicii rentabilității;
# cum se întocmește un plan financiar. Calculul necesităților în investiții de capital;
# sursele și formele de finanțare ale întreprinderii;
# evidența cheltuielilor. Determinarea rentabilității;
# metode de evaluare a eficienței investițiilor.

Photo Credit: facebook/JCI

Speakerii evenimentului vor fi: 
– Igor Prisac, fondator Advanced Consulting, Decanul Facultăţii de Management şi Limbi Străine, Universitatea „Divitia Gratiae”. Domnul Prisac este autor a mai multor publicaţii şi manuale în domeniul economiei şi al managementului.

– Rodica Cuşmăunsă, Membru al Comisiei de certificare a auditorilor, Trainer curs de contabilitate ASEM, Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova.

Evenimentul se va desfășura joi, 21 aprilie la ora 18:30 la Dreamups Innovation Campus. Bilete puteţi procura aici. Până pe data de 20 aprilie biletele vor costa 100 de lei pentru persoanele care nu sunt membri JCI și 50 de lei pentru membri. În ziua evenimentului biletele vor costa 120 de lei pentru non-membri și 70 de lei pentru membri. 

Despre JCI:

Junior Chamber International Chişinău (JCI Chişinău), este o organizaţie locală, membră a federaţiei mondiale de tineri lideri şi antreprenori, JCI, care numără aproximativ 200.000 de membri activi, cu vîrste cuprinse între 18 și 40 de ani, din peste 100 de țări. JCI are ca scop implicarea activă a tinerilor în viața economică, politică și socială a comunităţilor pentru a crea impact pozitiv în societate.
Profilul membrilor JCI include antreprenori, manageri, funcţionari publici, cadre didactice, lideri ai altor ONG-uri etc., și toate persoanele dornice de autoperfecționare și care vor să aducă un aport la prosperarea societăţii în care trăiesc.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine