(video) Subcarpați a evoluat la „Etaj’Live”, prima platformă online de concerte live din Moldova

12938090_984383154977112_1523943269283466341_n
Foto:Facebook / Casa Imago

Etaj’Live este prima platformă online de concerte live din Moldova, lansată în martie 2016 pentru a promova muzica alternativă de calitate din țară. Este un efort comun al Casei Imago și POT Music care apropie interpreții de public. Etaj’Live, cu sunet și imagine calitativă, aduce în fața camerei formații și vibrații atât noi, cât și deja cunoscute în întreaga lume.

Subcarpați au venit la Casa Imago cu un o evoluție cosmogonică, în dimineața de după Prut Fest de la Chișinău, din 2 aprilie 2016.

Tracklist-ul Subcarpați de pe Etaj’Live #2 a inclus următoarele piese:

  • Rege pe deal
  • Oamenii sunt încă frumoși
  • Pe deal, pe văi
  • Dă cu arcu’ (cu Mădălina Pavăl)
  • La cutari (cu Mara)

Etaj’Live presupune un format de concerte live scurte, cu o durată în mediu de 20 de minute. Echipa organizatorică asigură sunet, video și lumini profesioniste. Scopul Etaj’Live este să devină o platformă durabilă pentru trupe și interpreți tineri, cu scopul de a-i ajuta să se propulseze în cariera lor muzicală. Următoarele înregistrări vor avea loc la finele lui aprilie, cu două din trupele autohtone începătoare.

Etaj’Live este un produs marca Imago Radio, un post local de radio on-line care va fi lansat în curând la Chișinău. Aici va fi susținută muzica alternativă locală și tinerele talente.

Igor-Buzurniuc

 

Igor Buzurniuc, POT Music

“Este complicat să te lansezi având doar talent. Costurile producției în lumea muzicii sunt mari. Artiștii tineri nu au posibilitatea să-și facă videoclipuri sau înregistrări profesioniste. Noi ne propunem să promovăm tinerele trupe din Moldova, să le ajutăm să fie văzute și auzite. Astfel, cu resursele și experiența pe care o avem noi, primii pași devin mai siguri și mai simpli.”

 

Iulia-Panici

 

Iulia Panici, POT Music

“Participarea unor trupe cu renume în acest proiect ne ajută să asigurăm o vizibilate înaltă proiectului, ceea ce va atrage mai mult interes pentru trupele tinere bune, care încă nu sunt cunoscute publicului larg. Să lucrăm alături de echipa Subcarpați a fost o adevărată magie, la fel și alături de Les Poissons Voyageurs din Franța, împreună cu care am lansat proiectul.”

 

 

Olga-Radu

 

Olga Radu, Casa Imago

 “Casa noastră este mică, dar foarte încăpătoare. Cei 14 membri ai trupei și încă vreo 10 din staff-ul Etaj’Live cumva am încăput și ne-am simțit foarte bine împreună. Subcarpați au fost extraordinari, cum sunt de fiecare dată. Au răspuns cu multă deschidere invitației noastre și au focut-o din suflet. Ne bucurăm că sunt și artiști de succes care înțeleg cât e de important să-i susții pe cei începători.”

 

POT Music este un hub pentru trupele tinere din Moldova, care astfel au șansa să urce pe scenă și să arate ce POT. Muzicieni tineri, care au inițiativă, care se muncesc și crează muzica proprie.

Casa Imago este o agenție de marketing comunicațional care este un susținător activ al proiectelor sociale și culturale. O casă primitoare și plină cu idei, proiecte, planuri, creativitate și entuziasm.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine