(video) „LabbaTrissta” este a treia finalistă a concursului POT Music. Urmărește evoluția lor

1
Foto:colaj foto

A treia formație semifinalistă a concursului POT Music a fost desemnată sâmbătă la ultimul concert POT Music. Astfel formația „LabbaTrissta” a încântat juriul și publicul format din peste 700 de persoane și a fost desemnată câștigătoare.

Trupa LabbaTrissta a fost formată în 2005, odată cu evoluția membrilor acesteia în No Shagga. Atunci când a plecat din formație chitaristul Mihai Gâțu acesta a fost înlocuit cu Alexandru Marinat proiectul s-a redenumit LabbaTrissta. Astfel noua formație este vie de aproape doi ani.  Membrii formației au hotărât să participe la concursul Pot Music pentru a câștiga și, ulterior, pentru a-și realiza un videoclip.

Despre concertul de sâmbătă interpretul formației LabbaTrissta, Ronin Terente ne-a mărturisit că acesta a fost foarte bine organizat „A fost una dintre cele mai bune prestații ale trupei noastre. Am avut parte de suport tehnic destul e bun”. Textele pieselor interpretate la a treia semifinală sunt scrise de către Ronin Terente. „Muzica nouă a formației o face  Alexandru Marinat, Sergiu Zgardan şi Van. Eu doar scriu textele şi mă ocup un pic de imaginea trupei.” ne-a pus interpretul formației. De asemenea, acesta a menționat că toate formațiile au avut o evoluție pe măsura așteptărilor:„ A fost o plăcere să concurăm cu trupe care sună bine live”.

Duminică, 17 aprilie va fi desemnată cea de-a patra finalistă a concursului POT Music. Înaceastă semifinală vor evolua trupele din regiuni, astfel spectatorii vor savura prestațiilor formațiilor: „All at once” din orașul Bender, „Anxiety” din orașul Cahul, „Дыхание” de la Tiraspol și formația „Gentle Hint” din satul Etulia.

Concertul se va desfășura cu începere de la ora 17:00. Intrarea este gratuită, de aceea doritorii ar trebui să vină din timp pentru o ocupa un loc la concert. Concursul POT Music are loc cu suportul Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC Moldova).

La concertul de sâmbătă a concursului POT Music au fost prezenți peste 700 de persoane. Vedeți mai jos prestația trupei câștigătoare.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine