(video) Alege a treia formație finalistă a POT Music. Susține tinerele formații la concert

1

Concursul muzical POT Music a desemnat două formații care vor evolua în finală. Sâmbătă, 9 aprilie, urmează să se aleagă ce-a de-a treia trupă care va concura pentru titlul câștigător, alături de formațiile „Till The Last Drop” și „Shelter”.

Câștigătorii sunt aleși în proporție de 50:50 de către membrii juriului și de către public. Publicul își exprimă voturile prin ticketele pe care scriu numele formației preferate. Juriul apreciază formațiile conform a cinci criterii: calitatea interpretării instrumentale, calitatea interpretării vocale, coeziunea formației, energia transmisă publicului și prestația scenică.

 

În Semifinala 3, pe 9 aprilie, vor evolua formațiile:

Six Roads

LabbaTrissta

The Cocktails

THE COCKTAILS | Pot Music | Semifinala IIIVă invităm pe toti la cea de a treia semifinala a concursului POT Music.19aprilie | ora 18.00 | T5 Barhttps://www.facebook.com/events/819619701480269/

Posted by The Cocktails on 7 Aprilie 2016

The Glimpse

Toată lumea prezentă la concertul Semifinalei 3 va avea posibilitatea să voteze pentru trupa preferată. Astfel, tu și prietenii tăi veți putea decide care trupe vor merge în etapa următoare a concursului. Ca și la concertele trecute, locul desfășurării acestora este localul T5, cu începere de la ora 18.00.
Intrarea este gratuită. La concertele precedente au fost peste 500 de oameni, de aceea vă îndemnăm să veniți la timp pentru o ocupa un loc la concert. Cei care vor întârzia nu vor avea posibilitatea să voteze.

Concursul POT Music are loc cu suportul Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC Moldova).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine