Recomandări de evenimente pentru sâmbătă, 9 aprilie

1
Foto:norwegianabc.tumblr.com

Sâmbătă este o zi de wekend, o zi în care o putem petrece alături de familie sau prieteni și să uităm de rutina zilnică. Este primăvară și este soare, nu stați în casă, ci optați pentru unul dintre evenimentele pe care vi le recomandă echipa #diez.md.

# Concursul de matematica al liceului „Orizont” de la ora 9:00 de la Durlești

Photo Credit: facebook.com/events

Vă informăm că la data de 09 aprilie 2016, ora 09:00, în incinta Liceului Teoretic „Orizont”, filiala Durlești se va desfășura tradițional Concursul la matematică pentru elevii din clasele a V-a – a VIII-a. Învingătorii vor fi premiați. Pentru a afla mai multe informații puteți aflați pa pagina de Facebook a evenimentului.

# Salubrizarea curţii interioare a Muzeului Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală de la ora 9:00 la Muzeul Național de Istorie și Etnografie

Photo Credit: facebook.com/events

Sîmbătă este ziua în care facem curățenie și nu doar acasă, dar și în spațiul public pentru folosul societății. În acest sens fiecare om ar putea să ajute la curățarea curții Muzeului de Național de Istorie și Etnografie. Instrumentele necesare vor fi oferite de către organizatori, dar niște mâini care ar dori să ajute la curățenie sunt binevenite. Acțiunea de salubrizare începe la ora 9:00. Pentru mai multe detalii accesați evenimentul pe Facebook.

# Sărbătoarea turismului rural „Satul Meu” la Centrul Expozițional Moldexpo 10:00

Photo Credit: facebook.com/events

Nu ştiţi cum să petreceţi acest weekend cu folos pentru parinţi şi copii? CIE Moldexpo va pregătit o sărbătoare a obiceiurilor populare din toate regiunile ţării, ‪#‎satulmeu‬– bucate gustoase, dansuri şi cîntece a ansamblelor folclorice, toate cu siguranţă vor fi interesante vizitatorilor de orice vîrstă. Sunteți așteptat la expoziție între intervalul 9:00-18:00 la Centrul Internațional Moldexpo. Detalii aflați și pe Facebook.

# Meciul de fotbal dintre Zimbru și Dinamo la arena „Zimbru” de la ora 15:00 

Photo Credit: facebook.com/events

Superterii și amatprii d efotbal pot veni la Meciul dintre Zimbru și Dinamo Auto pentru a susține echipa favorită.  Duelul dintre acetea s eva petrece sâmbătă 9 aprilie cu începere la ora 15:00 la arena „Zimbru”. Mai multe despre meci aflați de pe Facebook.

# Detoxifiere mintală prin relaxare la ora 17:00 la „Consuela” sau strada Teatrului 4

Photo Credit: facebook.com/events

Dacă vreţi să vă redobândiţi adevărata sănătate şi vitalitatea, trebuie să vă purificaţi gândurile, sentimentele şi corpul fizic. Acest atelier aduce cu sine pe lângă relaxare, metode de respirație corecta si liniștire atât a minții, cât şi a trupului. Prin introducerea relaxării în stilul nostru de viața, în timp, vom avea beneficii multiple: musculatura detensionata, stare de calm, putere mai mare de concentrare şi mobilizarea resurselor interne pentru a face faţă săptamînii care urmează. Contribuţia per participant este de 70 lei (cît o pizza) pentru o sedinţă de 90 minute. Este o hrană mintală, la fel de importantă.  Numarul participantilor este limitat.
Transmite un sms de confirmarea prezentei la atelier la nr/ de tel 079577465. Mai multe detalii aflați de pe pagina de Facebook a evenimentului.

# Seminar cu nutritionista „Victoria Ursu” la ora 17:00 la Fitness & Wellness Club „Victoria Gym”

Photo Credit: facebook.com/events

Sunteți așteptat sâmbătă, 9 aprilie, la un seminar cu Nutriţionista Victoria Ursu, autoarea programului slabesc.md . Intrarea este gratuită, dar trebuie sa ne contactati din prealabil la 079274874. Mai multe detalii aflați pe Facebook.

# MasterClass în arta fotografică la ora 17:00 la Liceul Teoretic „Gheorghe Asachi”

Photo Credit: facebook.com/events

Te inspiră realitatea prin obiectiv? E semn că trebuie să vii la o lecție ce deconspiră secretele artei fotografice sub îndrumarea profesioniștilor Geta Bagheta și Dinu Bubulici. Împreună cu Geta Bagheta și Dinu Bubulici veți afla lucruri noi despre portretistică și fotojurnalism. Taxă de intrare:50 lei. Rugăm să completați acest formular de participare. Acest eveniment face parte din Academia LeaderSHE – Young Women Leaders’ Academy, pentru mai multe detalii accesați link-ul.

# Spectacolul „Numitorul comun” de la Teatrul Eugene Ionesco la ora 18:30

Photo Credit: facebook.com/events

Vă aşteptăm la un spectacol inspirat din opera lui Eugen Cioclea-cel mai trist poet al Europei. Un spectacol de poezie cu Andrei Sochircă. Acesta se va începe la ora 18:30 la Teatrul Eugene Ionesco. Pentru a afla mai multe informații accesați evenimentul pe Facebook.

# Concertul POT Music a III-ea semifinală la T5 la ora 18:00

Photo Credit. facebook.com/events

POT Music anunță lansarea celei de-a II-a ediții a concursului pentru trupele începătoare. După o lună intensă de promovare și recrutare în concurs a unor formații promițătoare suntem gata să revenim pe scenă cu trupe noi.
Veniți să-i descoperim și să-i sustinem pe cei ce sunt la început de cale, dar care au ce arăta publicului.

În Semifinala 3 vor evolua: Six Roads, LabbaTrissta, The Cocktails, The Glimpse. Toată lumea prezentă la concertul Semifinalei 3 va avea posibilitatea să voteze pentru trupa preferata. Astfel, tu și prietenii tăi ve-ți putea decide care trupe vor merge în etapele urmatoare ale concursului. Localul T5 Bar, ora 18.00. Intrarea este gratuită, de aceea vă îndemnăm să veniți la timp pentru o ocupa un loc la concert.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine