(video) Autorul alertei false cu bombă la Primăria capitalei a fost reţinut. Cine este acesta

NVE00029-700×352

Forțele de ordine au identificat şi reţinut un suspect în cazul alertei false cu bombă la Primăria mun.Chişinău. În cadrul acţiunilor speciale de investigaţii întreprinse imediat, poliţiştii au constatat că bărbatul este originar din raionul Ocniţa şi are o vârstă de 32 ani.

El a fost localizat şi reţinut într-o localitate din raionul Criuleni. În cadrul audierilor el şi-a recunoscut vinovăţia, motivându-şi gestul că, ar fi cerut un loc de muncă de la autorităţile publice locale. Anterior el a fost judecat pentru diverse infracţiuni, inclusiv pentru un caz analogic în anul 2010. Atunci el a sunat la Primăria Capitalei şi a declarat că a plasat un dispozitiv explozibil. Ulterior, instanţa de judecată l-a condamnat pe un termen de probă la 1 an şi 6 luni.

Actualmente bănuitul se află la IP Centru al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău şi urmează a fi audiat în cadrul unui proces penal iniţiat. El riscă să fie sancţionat cu amendă în mărime de la 4.000 le până la 10.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 ore până la 240 ore sau închisoare de până la 2 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine