Vara aceasta călătorește în Georgia la o școală de vară pentru tineri

Foto:inflotwwtours.com

Studenții pot participa în perioada 15-24 iulie 2016 la o școală de vară ce va avea loc la Batumi, Georgia pe tema integrării europene și a dezvoltării economice a regiunii Caucazului de Sud.

Școala de vară este organizată de Batumi Shota Rustaveli State University din Georgia în parteneriat cu rețeaua Jean Monnet „Developing European Studies in the Caucasus”.

Se vor ține cursuri despre istoria și procesele integrării europene din aspecte legislative, socio-economice și politice. De asemenea, se va analiza rolul UE ca și actor important pe arena internațională, politicile specifice ale relațiilor externe pe care UE la are cu partenerii strategici. Cursul vine și cu o recompensă de șase credite ECTS și un certificat de participare. Limba de lucru a cursului este engleza.

Cursurile se vor ține în campusul Batumi Shota Rustaveli State University. Participanții vor fi cazați în hostelul campusului, care este localizat în centrul orașului.

Pentru a participa trebuie să fii student originar din Europa sau regiunea Caucazului. Școala este destinată studenților la științe politice, drept, economie.

Costuri

Taxa de participare este de 130 de euro și trebuie plătită până la 1 iunie, 2016 sau 160 de euro, dacă o plătești până la 1 iulie. Banii acoperă taxa de participare, materialele de curs, mese și cazare, turul orașului, programul cultural. Participanții vor trebui să-și achite individual călătoria internațională.

Termenul limită de înregistrare este 1 mai. Pentru înregistrare completează formularul, trimite CV-ul și o scrisoare de motivare. Accesează pagina oficială pentru mai multe detalii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine