Sâmbătă are loc prima etapă a Campionatului Naţional de Autoslalom 2016

crazykart
Foto:PC: Crazy Kart

Sâmbătă, 02 aprilie, va avea loc prima etapă a Campionatului Naţional de Autoslalom din cele cinci anunţate. Anul acesta, pentru marele premiu îşi vor etala măiestria peste 20 de piloți. Spectatorii, amatorii şi profesioniştii sunt aşteptaţi, începând cu ora 10.00, în parcarea METRO 2 (bd. Dacia, 61, ieşirea din Chişinău spre Aeroport), unde se va desfăşura cursa.

Regulamentul Campionatului Național nu este unul foarte exigent, la cursă pot participa toți doritorii dacă dispun de o mașină care să corespundă cerințelor tehnice.
Pe lângă automobil, cei care vor să-şi testeze calităţile de pilot, dar şi să experimenteze ce înseamnă Slalomul Auto, trebuie să întrunească mai multe condiţii, pentru a fi admişi de către Comisia Tehnică. Şi anume, se cere: licență FARM (Federaţia de Automobilism din Republica Moldova), certificare medicală, cască omologată, costum de protecţie anti-incendiu omologat şi extinctor.
Piloţii profesionişti vor face demonstraţii de drift pentru spectatori. Şi partenerii proiectului au pregătit o serie de surprize, cum ar fi concursurile cu premii, la care vor putea participa toţi doritorii. Intrarea la Campionatul Naţional de Autoslalom este liberă.
Cea de-a doua etapă a Campionatului va avea loc pe 21 mai. Campionatul Naţional de Autoslalom este la a cincea ediţie şi este organizat de Clubul Naţional de Autosport, sub patronajul Federaţiei de Automobilism din Moldova.

Campionatul Național de Autoslalom 2016Pe 02 aprilie 2016 dăm startul Campionatului Național de Autoslalom 2016!Vino pe 02 aprilie, începând cu ora 10.00, pe adresa: mun. Chișinău, bd. Dacia 61, parcarea METRO 2 (ieșirea din Chișinău spre Aeroport)!

Posted by CNA Moldova on Wednesday, March 30, 2016

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine