Recomandări de evenimente la care să mergi marți, 29 martie

JRTQVF9EQC

Ziua de marți ne aduce mai multă primăvară și evenimente frumoase la care să ne distrăm sau să învățăm. Iată recomandările noastre pentru marți, 29 martie.

#1. Consemnarea celui de-al Doilea Deceniu pentru Eradicarea Sărăciei

În cadrul seminarului ce va avea loc la Sala Polivalentă de Lectură nr. 2 (bl. I, et. 6) a ULIM se vor ține mai multe prezentări ce vor viza subiecte precum: locurile de muncă decente, ce s-a întâmplat în Moldova în ultimul deceniu în această privință, cafe este rolul ajutorului social în reducerea sărăciei în Republica Moldova. Tot aici va avea loc și o expoziție tematică și  prezentarea colecției Centrului de Informare ONU în cadrul ULIM. Sunteți așteptați începând cu ora 12:30. Mai multe detalii vedeți aici.

 

#2. Expoziție 3

Expoziția, dedicată aniversării de trei ani a grupului Sketch & Drawing va avea loc la Facultatea Arte Plastice si Design, UPS „Ion Creangă” (str. Cornului nr.10, Chișinău)  de la ora 13:00. Urmăriți evenimentul și pe Facebook.

 

#3. 3 Module CEED Sales Management cu Igor Curoșu

Începând cu 29 martie și până pe 11 aprilie au loc trei module de seminare practice. Pe parcursul seminarelor practice participanții vor dobândi abilități și tehnici de vânzare și de gestiune a echipei de vânzări; vor structura și defini procesul de vânzare pentru facilitarea controlului lui, și pentru gestiunea și modificarea lui conform necesităților clienților. Modulul 1, cel de mâine începe cu „Auditul sistemului de vânzari”. Seminarele au loc la Filiala Târgoviște începând cu ora 14:00. Detalii – aici.

 

#4. Free Conversation Club with April and Matt: Hobbies

Dacă vrei să-ți îmbunătățești engleza conversațională discutând cu persoane vorbitoare de engleză, atunci alătură-te Clubului de Conversații de la American Language Center. De la ora 16:30 April și Matt vă așteaptă să vorbiți despre hobby-uri. Intrarea este liberă. Evenimentul începe la 16:30 la sediul American Language Center (str. Ion Creangă 16/2). Mai multe detalii vedeți și pe Facebook.

 

#5. Comunitate şi participare: Bătălia pentru spațiul public. Cum se schimbă un oraș? 

Jurnalistul clujean Mihai Goțiu, autorul cărții „Fraierilor!” va prezenta, pe scurt activismul clujean, cum s-a născut, marile teme și motive, modurile de organizare și de mobilizare. Puțini știu însă că istoria recentă a activismului clujean a început și s-a dezvoltat în jurul bătăliei pentru spațiul public. Pentru Cluj, spațiul public a fost și e extrem de important – în jurul bătăliei pentru spațiul public (acaparat în anii 90 și la începutul anilor 2000 de simbolurile naționaliste ale lui Funar), s-a format actuala generație de activiști, implicați în cauzele enumerate și în multe altele. Comunitate și Participare este un program de acțiuni ce au ca temă participarea și implicare comunităților locale în procese ce țin de guvernarea locală, transparență și democrație. Evenimentul are loc la Zspațiu (str. Sciusev 103) începând cu ora 18:00. Pentru mai multe detalii accesează și pagina de Facebook.

 

#6. Festivalul Bach

În cadrul festivalului internațional Bach, ediția a VI-a, are loc un recital de chitară susținut de italianul Edoardo Catemario. Acesta va interpreta compoziții de aparțin lui Bach, Villa Lobos, Satie, Hattori. Pentru detalii și bilete la eveniment accesați iticket.md. Evenimentul începe la ora 18:00.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine