AIESEC Chișinău continuă recrutarea pentru încă două săptămâni!

recrutare

Primăvara tot se numără bobocii, iar recrutarea din primăvara aceasta continuă pentru încă două săptămâni. AIESEC Chișinău își redeschide ușile pentru noii membri, iar dacă nu ai reușit să completezi formularul de înregistrare, o poți face chiar acum.

Mai ai la dispoziție aproape două săptămâni pentru a te înscrie în echipa noastră și a profita din plin de anii de studenție. Un mediu multicultural, plin de numeroase oportunități de dezvoltare pentru studenți, este perfect pentru a obține experiența pe care mulți dintre angajatori vor să o vadă într-un CV. Nu ezita și completează formularul de înregistrare chiar acum, urmând acest link.

Devino membru AIESEC dacă:

  • Ești un tânăr proactiv și nu vrei un stil de viață monoton;
  • Îți place să înfrunți noi experiențe care îți dezvoltă personalitatea;
  • Vrei să obții experiență profesională în diverse domenii precum: vânzări, marketing, finanțe, managementul proiectelor și al evenimentelor;
  • Vrei să fii un lider influent și să-ți îmbunătățești aptitudinile personale, cum ar fi: leadership, public speaking, time management;
  • Îți place să comunici și să lucrezi cu persoane din diferite țări ale lumii.

Dacă mai stai încă pe gânduri, accesează site-ul oficial, aiesec.md sau pagina noastră de facebook, AIESEC_Chișinău, pentru a te convinge că aceasta este cea mai frumoasă experiență pentru anii tăi de studenție. Data limită de înregistrare – 8 aprilie, anul curent.

AIESEC este o platformă internațională, axată pe voluntariat, prezentă în 126 de țări ale lumii și numără peste 70.000 de membri. În Moldova, organizația implementează o serie de stagii internaționale și proiecte destinate elevilor și studenților. În 2008 și 2011, AIESEC a fost desemnat drept cel mai activ ONG din Republica Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine