PDM critică dur declarațiile Zinaidei Ivanschi despre Maia Sandu și anunță posibile sancțiuni

zikazika3

Zinaida Ivanschi, Secretarul Organizaţiei de Femei a PDM, a atacat-o pe Maia Sandu într-un comentariu pe #diez, numind-o sterilă și făcând aluzii că ar fi incompetentă deoarece nu are o familie. Președintele Parlamentului, Adrian Candu, a venit cu o reacție asupra afirmațiilor colegei sale de partid.

La scurt timp după declarațiile Zinaidei Ivanschi, Secretarulul Organizaţiei de Femei a PDM, Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a venit cu o reacție, scriind că opinia membrei PD a fost strict personală și nu reflectă valorile Partidului.

„Regretăm modul de exprimare pe care l-a avut colega noastră Zika Ivanschi în adresa Doamnei Maia Sandu.

Această declarație nu reprezintă viziunea membrilor PDM și nu este poziția Partidului Democrat din Moldova. PDM este o formațiune politică ce se bazează pe principii de toleranță, respect, egalitate și dreptate.

Opinia colegei noastre a fost strict personală și credem că, de fapt, a fost mai degrabă o exprimare eronată, decât o opinie. Cazul respectiv va fi discutat de conducerea partidului și va fi luată o decizie în privința Doamnei Z. Ivanschi”, scrie Andrian Candu.

Regretăm modul de exprimare pe care l-a avut colega noastră Zika Ivanschi în adresa Doamnei Maia Sandu. Această declara…

Posted by Andrian Candu on Sunday, March 27, 2016

Reamintim că Zinaida Ivanschi, Secretarul Organizaţiei de Femei a PDM a scris următorul comentariu pe pagina concursului #diez alege Președintele: „În vecii vecilor nu aș vota o Femeie- sterilă! Să-și încheie o familie, apoi să îndrăznească să conducă o țară. Ordine în Suflet, Ordine în Familie, apoi Ordine în Țară!”.

„Nu a fost capabilă să conducă un minister! Ce va face cu ȚARA? Va instala camere de luat vederi și la WC?”, a mai adăugat Ivanschi.

 

#diez alege Președintele
#diez alege Președintele
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine