(video) Cum poți prepară o pizza delicioasă în mai puțin de 30 de minute

gethumb.details

Pizza este unul dintre cele mai îndrăgite preparate în întreaga lume. Se pare că această mâncare delicioasă nu are totuși secrete atât de mari și poate fi pregătită chiar și de cei mai puțin pricepuți în tainele bucătăriei.

Puțini sunt cei care pot spune că nu sunt fani pizza. De la blatul pufos și rumen până la topping-ul cremos de mozzarella, totul te atrage la acest preparat. Ceea ce ne place la nebunie atunci când vine vorba despre pregătirea acestui fel de mâncare de origine italiană este faptul că îți permite să te joci cu toppingurile, aromele, culorile. „Poți face orice îți trece prin cap: ceapă sotată, frunze de salvie și parmesan; Pesto, semințe de pin și parmesan; Gorgonzola și roșii uscate la soare; usturoi, măsline, capere, ansoa și roții proaspete; prosciutto, ciuperci și mozzarella. Nicio combinație nu e interzisă.” Un tutorial publicat pe Facebook este dovada clară că pizza este un preparat pe care îl poți adapta gusturilor și preferințelor fiecăruia, dar și un produs pe care îl poți pregăti în mai puțin de 30 de minute.

Potrivit imaginilor video, ai nevoie de o foaie de aluat congelat și ingredientele pe care tu le consideri necesare pentru a obține o pizza delicioasă. Se așează aluatul pe o suprafață întinsă, iar în mijlocul său se pun în straturi sosul de roșii, cașcavalul, salamul și mozzarella. Odată încheiat acest pas, se taie aluatul în fâșii oblice, pe care trebuie apoi să le împletești. Aluatul se unge apoi cu ou și se presară busuioc.

Totul merge la cuptor pentru 20 de minute, la o temperatură de 180 de grade Celsius.

 

Posted by Bright Side on Thursday, March 24, 2016

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine