Doina Ciobanu este nominalizată la titlul de cea mai influentă femeie din lume în 2016

doina-ciobanu-hm-x-balmain-new-york-embellished-jacket-6

Doina Ciobanu, cea mai cunoscută bloggeriță fashion din Republica Moldova a fost nominalizată la titlul de cea mai influentă femeie din lume în anul 2016, oferit de cea mai populară revistă de lifestyle pentru bărbați – Askmen.

99 de femei sunt incluse în „Crush List”, nominalizate la patru categorii: Athletes, Influencers, Power Players, Star Performers. Pe Doina o găsiți la categoria Influencers, acolo unde o și puteți vota.

Bloggerița a fost nominalizată pentru contribuțiile prin care s-a făcut remarcată în domeniul modei în ultimii ani și pentru distincțiile cu care a fost onorată până acum, printre care și faptul că se află în Top 19 tineri antreprenori din România realizat de Forbes și că este declarată un Fashion Icon de Harper’s Bazaar.

 

doinaciobanu

Tânăra a semnat recent un contract cu cei de la NEXT Model Management, fiind astfel prima basarabeancă pe care aceștia o reprezintă la nivel mondial. Și toate astea se datorează faptului că este citită de câteva sute de mii de cititori pe blogul său „The Golden Diamonds”, urmărită pe contul său de Instagram de peste 140 de mii de followeri, celor aproximativ 60 de mii de persoane care îi urmăresc activitatea pe pagina sa de Facebook, dar și aparițiilor stilate și cochete la diferite evenimente mondene și fashion din Londra, acolo unde este stabilită de ceva timp.

Despre Doina și experiența pe care a acumulat-o până acum în industria fashion puteți citi într-un articol anterior pe #diez.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine