Star Kebab. Renumita rețea de restaurante fast-food îndeplinește visurile vecinilor săi

#Save Luca
Foto:Photo Credit: starkebab.md

În anul 2011, rețeaua de restaurante fast-food a lansat proiectul „Star Kebab îndeplinește visurile!”. Angajații sunt activ implicați în realizarea faptelor bune, așa cum îndeplinirea visurilor este scopul major al companiei Star Kebab.

Acest proiect social se desfășoară anual, pentru fiecare restaurant în parte. La lansarea proiectului toți vecinii localului aleg împreună un vis care ei doresc să fie îndeplinit de Star Kebab. Printre visuri se pot regăsi și colectarea fondurilor necesare pentru tratamentul unor copii, instalarea copertinelor peste intrările în blocurile locative, efectuarea unor reparații, precum și multe alte lucruri. În așa mod, visurile a sute de familii devin realitate!

La ce visează un copil de un an?

La ce poate visa un copil mic? Visează să alerge, să se joace, să-și vadă mai des părinții zâmbind, visează la o nouă jucărie. La ce visează băiețelul Luca, care are un pic mai mult de un anișor? Visează la o casă, dar nu la saloanele spitalelor. Părinții săi, la rândul lor, visează la un singur lucru, să-i salveze viața!

Puțin probabil că Luca înțelege faptul că el a fost diagnosticat cu o tumoare la creier. În luna ianuarie a anului curent, micuțul a fost supus unei intervenții chirurgicale complicate în Federația Rusă, în urma căreia i-a fost eliminată o mare parte din tumoare. Din fericire, intervenția a fost efectuată cu succes, dar acest lucru nu e suficient. Luca mai are nevoie de chimioterapie și de un lung proces de reabilitare. Din păcate, părinții nu au suficiente resurse financiare pentru acestea. Astfel, la dorința vecinilor săi, Star Kebab a donat o sumă de bani care va acoperi o parte din cheltuielile necesare pentru tratamentul lui Luca.

Doar împreună putem să contribuim la realizarea celui mai mare vis al acestei familii, colectând în continuare fondurile necesare pentru tratamentul micuțului. Informații suplimentare sunt disponibile pe pagina de Facebook/SaveLuca7.

Țevi noi!

La începutul anului, un alt vis a fost realizat: țevile care conduc apa spre apartamentele din prima scară a blocului de pe str. Ismail 84 au fost înlocuite cu altele noi și rezistente. Locatarii casei de foarte mult timp s-au chinuit cu cele vechi, care erau defectate. Deseori, în apartamentele de la etajele de sus apa nu ajungea în regim normal. Aflând despre dorința lor, Star Kebab nu a făcut multe promisiuni, ci s-a apucat imediat de lucru. În prezent, locatarii blocului– vecinii Star Kebab – se pot bucura de țevile noi care i-au scutit de griji. Uite-așa cu Star Kebab se împlinesc visurile!

Proiectul continuă…

Proiectul „Star Kebab îndeplinește visurile!” continuă. În anul 2016, vecinii restaurantelor Star Kebab se pot pregăti pentru o nouă etapă în care vor fi realizate noi visuri. Participanții proiectului vor avea ocazia să povestească lumii despre un nou vis, o nouă familie, un nou caz. Participă! Următorul vis îndeplinit poate fi chiar al tău!

Cu Star Kebab ești mai aproape de visurile tale!

Photo Credit: starkebab.md
Photo Credit: starkebab.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine