Rihanna va concerta, în premieră, la București. Iată cât te va costa un bilet la eveniment

rihanna_778_singing_778x436

În premieră, cântăreața americană Rihanna va concerta la București, pe 14 august curent. Anunțul a fost făcut de organizatorii evenimentului, Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment, într-o conferință de presă.

Evenimentul se va desfășura în Piața Constituției din București, unde Rihanna va prezenta noul său album „Anti”, o producție 2016, iar din repertoriu nu vor lipsi nici hiturile „Umbrella”, „Rude Boy”, „Four Five”, „Second” și „We Found Love”, scrie Agerpres.

Mihai Morar, prezentatorul unui post de radio românesc, a confirmat, în cadrul conferinței de presă, prezența artistei în România: „Astăzi este ziua în care practic se confirmă prezența Rihannei în România. De astăzi știm data exactă a concertului — 14 august, locația — Piața Constituției și cred că vizita, concertul celui mai mare artist anunțat până acum în România, în 2016, este o ocazie bună de a pune în practică o idee pe care o avem de ceva vreme, o discutăm, acum e ocazia de a organiza prima ediție a Zutopia Music Festival, de aceea vorbim despre 15 august, despre Steve Aoki, un DJ fenomen al momentului în lume, unul dintre primii DJ ai planetei, și el va vizita România pentru prima oară, iar apoi, pe 17 august, despre concertul SIA, tot în Piața Constituției”, a declarat Mihai Morar, precizând că, pe lângă artiștii anunțați, în festival vor mai fi aduși și alți invitați din străinătate, dar și artiști români.

 

Rihanna Photo Credit: eurotoursstip.com

Pentru evenimentele care vor avea loc în perioada 14 — 17 august în Piața Constituției vor exista trei tipuri de bilete — în picioare, în zonele Diamond, Golden și Normal Circle, precum și bilete cu loc pe scaun, în zona tribunelor VIP.

Pentru concertul Rihannei vor exista două categorii de bilete promoționale, Early Bird 1 și Early Bird 2. Astfel, biletele vor putea fi achiziționate la următoarele prețuri: Early Bird 1 — 151,20 RON, Early Bird 2 — 172,80 RON, Acces General — 194,40 RON, Golden — 464,40 RON, Diamond — 572,40 RON și Tribune VIP — 648 RON.

Pentru concertul Steve Aoki prețurile sunt: Early Bird 1 — 54 RON, Acces General — 86,4 RON, Golden Circle — 140,4 RON, Diamond Circle — 172,8 RON și Tribune VIP — 270 RON.

La concertul SIA prețurile biletelor sunt: Early Bird 1 — 145,8 RON, Acces General — 172,8 RON, Golden Circle — 270 RON, Diamond Circle — 410,4 RON și Tribune VIP — 486 RON.

Pentru cei care vor să meargă și la concertul Rihannei, și la cele din cadrul Zutopia Festival, există abonamente pe trei zile la prețurile: Early Bird 1 — 210,6 RON, Acces General — 270 RON, Golden Circle — 518,4 RON, Diamond Circle — 702 RON și Tribune VIP — 712,8 RON.

Biletele pot fi procurate și online pe Eventim.

 

Rihanna Photo Credit: gfx.dagbladet.no
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine