Un reprezentat al celui mai mare magazin online de modă din Europa vine să discute cu tinerii de la Chișinău

VIncent-Choi_Actualizat

Seria evenimentelor Founder Institute continuă la Chișinău. De data aceasta, Dreamups Innovation Campus vă invită la un eveniment de business unde îl vei cunoaște pe șeful departamentului de produse Zalando, Vincent Choi.

La eveniment vei afla ce este important să cunoști când vrei să dezvolți o companie, cum se coordonează dezvoltarea de produse și care sunt cele mai importante obiceiuri ale unui antreprenor de succes.

Invitat la acest eveniment este Vincent Choi, cel care coordonează departamentul de produse Zalando, cel mai mare magazin online de modă din Europa. Zalando este amplasat în Berlin, iar în anul 2014 această platformă a obținut venituri în valoare de două miliarde de dolari SUA. Zalando se consideră a fi Zappos al Europei. Compania transportă și gestionează mai mult de 1 500 de branduri și peste 150 000 de tipuri de produse pentru mai mult de 17 milioane de clienți din 15 țări. Înainte de a se alătura companiei Zalando, Vincent a fost director la Yield Management, cofondator și vicepreședinte la Bright Leap. Acesta a absolvit Universitatea Chicago.

Cine este așteptat la acest eveniment?

  • Oricine are de gând să lanseze un startup local;
  • Oricine vrea să învețe mai multe despre trăsăturile unui antreprenor de succes;
  • Oricine vrea să dezvolte un start-up global.

Ce include agenda?

  • Bun venit și socializare;
  • Prezentare Founder Institute;
  • Speaker speech;
  • Sesiune de întrebări și răspunsuri;
  • Networking.

Poza_dreamups_Innovation_campus

Evenimentul va avea loc pe data de 25 martie, ora 18.15, în incinta Dreamups Campus, str. Uzinelor 1. Evenimentul este gratuit. Pentru a vă înregistra, vă rugăm să urmați linkul.

Founder Institute este un program prezent în mai mult de 100 de orașe, fiind inițiat în Silicon Valley și promovează ideea că cea mai bună cale de a învăța este aplicarea și implementarea ideilor. Founder Institute se va desfășura în următoarea perioadă și la Chișinău.

Programul durează patru luni și include sesiuni săptămânale și sarcini individuale, astfel ca la final, absolvenții acestuia să devină fondatori de companii. În plus, Founder Institute are acces la o rețea globală de aproximativ 4.400 de mentori, cum ar fi: fondatorii Angry Birds, Evernote, Mint, Udemy și alții. Valoarea estimativă a portofoliului de companii este de 15 miliarde de dolari SUA, implicând investitori precum – Sequoia, Andreessen, Horowitz, Accel Partners și alții.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine