(video) Schemă de escrocherie în traficul din Chișinău. Cum un Mercedes a cauzat intenționat un accident

1332r-720×340

Camerele de bord te scapă din multe situaţii, chiar şi atunci când vrei să demonstrezi că nu tu eşti cel care a provocat o situaţie periculoasă în trafic sau un accident, scrie autoblog.md.

Iată un caz real, înregistrat acum câteva zile în Chişinău, pe bulevardul Gagarin. Un Mercedes-Benz cu numere de înmatriculare transnistrene, care şi-a inclus semnalizatoarele de avarie, a lovit intenţionat automobilul pe care era instalată această cameră. Mai mult, exista un pericol real de accidentare a unui pieton.

După ce au lovit intenționat mașina din spate, probabil cu scopul de a obține bani, cei doi pasageri coborâți din Mercedes au hotărât foarte repede să renunțe la pretenții din moment ce au văzut că mașina din spate are o cameră video la bord și că proprietarul mașinii cere ajutorul celor din jur.

Este extrem de interesantă reacția celor doi, mai ales că modul în care au ieșit din mașină la sigur nu sugera că își doresc să rezolve problema pe loc. Cert este că șoferul mașinii din spate a rămas cu bara de protecție din față deteriorată.

Ştim că sunt unii şoferi isteţi care cred că dacă improvizează aşa situaţii, vor avea câştig de cauză şi vor primi compensaţii pentru că dvs. i-aţi fi avariat maşina.

Partea 1:

 

C061BB – TransnistriaDeci cam cum functioneaza.Mergi pe drum. vezi un Mercedes cu Avarica pornita, il depasesti, vrei sa faci dreaptaCel cu Mercedesul isi aduce aminte ca masina s-a reparat si se porneste imediat pe langa tine (straniu ca nu a reusit sa zgarie masina). Urmeaza culoarea rosie la semaforPasul urmatorPornim Avarica si – Dam inapoi. A Masina e noua din spatele – omu are bani asa ca se poate de chidanitDar… unde ca este video registrator.Ia hai sa ghicim continuarea… #creditex

Posted by Nicolae Lungu on Wednesday, March 23, 2016

 

Partea 2:

 

Partea 2.Multumim celor ce au contribuit la distribuire.Atentie si sanatate la toti!#creditex

Posted by Nicolae Lungu on Wednesday, March 23, 2016

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine