(foto) Institutul Pantone a stabilit culorile la modă pentru toamna acestui an

culroi-206-720x400_c

Experții institutului Pantone au stabilit topul celor 10 culori de modă oficiale pentru toamna acestui an. Potrivit lor, paleta de culori pentru sezonul ce urmează este o unitate de putere, încredere și complexitate condusă de familia albastru și urmată de tonuri de pământ și culori vibrante, toate acestea pentru a lupta împotriva vieții turbulente contemporane și pentru a aduce un pic de calm și optimism, scrie Fashion365.

#1. Riverside

Paleta pentru toamna/iarna 2016 este condusă de Riverside, un albastru rece și calmant, care este literalmente blocat între bleumarin și albastru cobalt vibrant.

 

Photo Credit: fashion365.ro

#2.  Airy Albastru

Airy Albastru a fost utilizat de designerii internaționali pe toată durata celor patru săptămâni de modă, care s-au desfășurat recent la New York, Londra, Milano și Paris. Aceștia au explorat toate căile, variind de la albastru de gheață, la cobalt și albastru marin.

 

Photo Credit: fashion365.ro

#3. Gri rechin

Culoarea gri a fost întotdeauna prezentă pe podiumurile de modă în sezonul de toamnă/iarnă. Prin intermediul unor case de modă care folosesc această nuanță stabilă din abundență se numără Marissa Webb, Valentino, Balmain, Zac Posen, Stella McCartney.

 

Photo Credit: fashion365.ro

#4. Aurora Red

Tendințele de culoare pentru toamna/iarna 2016-2017 oferă, de asemenea, nuanțe de roșu, de la vișiniu și carmin, la purpuriu și cărămiziu.

 

Photo Credit: fashion365.ro

# 5. Taupe Cald

Următoarea culoare stabilitată care a îmbrățișat pista de toamnă/iarnă arată de multe ori și adesea ca un neutru, caracterizat de Pantone ca fiind de încredere, organic și destul de abordabil pentru a se potrivi cu fiecare dintre cele nouă culori de pe listă.

 

Photo Credit: fashion365.ro

#6. Dusty Cedar

Ne-am putea lăsa purtați de această nuanță caldă și primitoare pe care Institutul Pantone Color a numit-o Dusty Cedar și care vine ca una dintre cele mai bune tendințe pentru toamna/iarna 2016-2017,  pentru a încălzi inimile noastre. Mulți dintre noi ar putea fi încă sub impresia de relaxare a nuanței Rose Cuarț, care va fi pudrată puțin în sezonul de toamnă și va ieși ca o altă nuanță numită Dusty Cedar.

 

Photo Credit: fashion365.ro

#7. Lush Meadow

Denumirea următoarei tendințe de culoare pentru toamna 2016 vorbește de la sine, aducând eleganță și rafinament. Fie că este folosită pe piese de îmbrăcăminte sau doar pe unele accesorii, mulți designeri au inclus această nuanță bogată în colecțiile lor pentru toamna/iarna 2016.

 

Photo Credit: fashion365.ro

#8. Spicy Mustard

Muștar picant vine ca una dintre cele mai vibrante tendințe de culori pentru toamna/iarna 2016, care va adăuga unele atingeri exotice la orice ținută. La săptămânile modei pentru sezonul rece, care s-a desfășurat recent, mulți designeri au îmbrățișat această nuanță picantă în ținutele lor,  în timp ce alții au inserat-o în printuri, ornamente sau accesorii.

 

Photo Credit: fashion365.ro

#9. Clay Potter

Clay Potter vine ca cea mai trendy nuanță și un hibrid minunat de portocaliu maro.

 

Photo Credit: fashion365.ro

#10. Bodacious

Printre toate nuanțele roz-violet se numără și Bodacious. Culoarea surprinde un purpuriu bogat cu unele nuanțe roz, funcționând simultan în mod eficient în combinații cu alte culori versatile.

 

Photo Credit: fashion365.ro
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine