Un nou produs în familia Apple: Cum arată și cât va costa noul iPhone SE

iPhone4
Foto:PC: theverge.com

Evenimentele Apple sunt așteptate cu suspans de către iubitorii tehnologiilor moderne din toată lumea. La evenimentul de astăzi Apple a lansat atât produse noi, cât și actualizări ale unor softuri deja populare. Cel mai așteptat moment al evenimentului a fost însă lansarea noului iPhone SE.

Greg Joswiak a fost cel care a prezentat noul produs. iPhone SE  se pronunță „essay”,  a specificat Joswiak, spunând bun venit unui nou membru în familia iPhone.

iPhone SE este un iPhone mai mic decât predecesorul său iPhone 6S. Acesta arată aproape la fel ca iPhone 5, dar e la fel de puternic ca iPhone 6S. Are un procesor A9 de 64 bit și un coprocesor M9. Apple l-a prezentat ca fiind cel mai puternic telefon de 4 inch de până acum. Telefonul efectuează comenzi handsfree prin intermediul Siri, are îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește bateria și o cameră de 12 megapixeli.

iPhone SE va fi disponibil începând cu 31 martie și va fi lansat în 100 de țări până la sfârșitul lunii mai. Un model 16 GB va costa de la 399 de dolari, iar un model de 64 GB va costa de la 499 de dolari.

 

iPhone3
PC: theverge.com
iPhone2
PC: theverge.com
iPhone
PC: theverge.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine