Oportunitate pentru tinerii din Cahul! AIESEC recutează noi membri în organizație

pentru-diez

AIESEC Cahul a deschis aplicările pentru toți studenții din sudul țării dornici de a acumula experiență încă de pe băncile facultății.

Prezent în peste 2.400 de universități din 126 de țări și teritorii, AIESEC este rețeaua globală de tineri destinată dezvoltării potențialului de leadership al acestora pentru a aduce un impact pozitiv în societate. În orașul Cahul, AIESEC este prezent din anul 2011. Aici își desfășoară activitatea tineri pasionați și implicați, care desfășoară anual proiecte și conferințe ce dezvoltă zeci de tineri din orașul Cahul.

Dacă vrei să obții experiență de dezvoltare personală, compusă din oportunități de leadership, stagii de practică internaționale, să participi într-un mediu global de învățare, să aplici lucrurile învățate la facultate sau ești în căutare de noi oportunități, atunci te anunțăm că până pe 8 aprilie 2016, poți deveni unul din membrii echipei AIESEC Cahul.

Acolo ai șansa să obții nenumărate oportunități de dezvoltare și beneficii, precum:
# Să acumulezi cunoștințe practice în diferite domenii, care te vor face mai competitiv după absolvirea facultății (marketing, management, finanțe, vânzări, resurse umane, managementul evenimentelor și al proiectelor);
# Să organizezi și să participi la conferințe și proiecte naționale și internaționale;
# Să obții experiența unui schimb intercultural;
# Să obții experiență de lider și să-ți îmbunătățești aptitudinile personale, cum ar fi: leadership, public speaking, time management;
# Să comunici și să lucrezi cu persoane din diferite țări ale lumii;
# Să aplici cunoștințele după principiul „learn by doing”;
# Să aderi la o rețea globală de tineri.

Dacă simți că ești făcut pentru a fi ceva mai mult decât un simplu student, AIESEC Cahul te așteaptă pentru a-ți preda ștafeta. Fii liderul de care lumea are nevoie!

Mai multe detalii poți afla aici: www.aiesec.md sau pe pagina de Facebook AIESEC Cahul.

Aplicarea online o găsești aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine