Fiul deputatului Nae Simion Plesca a fost internat la Spitalul Ministerului de Interne

4f58f0c5f6b40f3c50aa1709c84749fa5b368dea4d162401c5e38a89331c1cc1-e1458237429409-480×270

Sorin, fiul mai mic al deputatului Nae Simion Plesca, a fost internat la Spitatul din cadrul Serviciului medical al Ministerului Afacerilor Interne din Capitală. Informația a fost confirmată pentru Pro TV de către ministrul de Interne Alexandru Jizdan.

Reamintim că, acum două zile, după două săptămâni de căutări, Sorin Plesca a fost găsit la ora amiezii în Chișinău. Deoarece tânărul denota instabilitate emoțională pronunțată, acesta a fost supravegheat de o echipă multidisciplinară, formată din polițiști, procurori, medici, psihologi. Tânărul încă nu a fost reținut și nici audiat de procurori.

Menţionăm, în urma probelor administrate, s-a conturat versiunea unui omor din imprudenţă, în rezultatul unei împuşcături produse accidental, versiune confirmată de Procuratura Generală.

Amintim că, incidentul a avut loc în seara zilei de 7 martie în casa deputatului Nae-Simion Pleșca. Fratele mai mic, Sorin Pleșca, l-ar fi împușcat accidental pe Dan Pleșca, fugind de la fața locului înainte de venirea poliției. Acesta a fugit cu automobilul tatălui său, o Skoda Superb, care ulterior a fost găsit în apropierea municipiului Bălți.

Arma din care s-a împușcat este de model CZ 75. Tânărul deținea arma legal, acesta fiind angajat al Departamentului Poliției de Frontieră. Tatăl tânărului, Nae-Simion Pleșca, a postat nenumărate mesaje în care-l roagă pe tânăr să revină acasă. Actualmente, toate aceste mesaje au fost șterse de pe pagina deputatului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine