11 recomandări de evenimente pentru vineri, 18 martie

avatra3
Foto:Vatra

Nu știi ce să faci la început de weekend? #diez îți recomandă 11 evenimente pentru ziua de vineri, 18 martie.

#1. Târgul de cariere

 

Târgul de cariere

Vrei să faci următorul pas în carieră? Vino la Târgul de Cariere Chișinău pe 18 și 19 martie, între orele 10:00 – 16:00, la centrul de cultură și istorie militară.

Vei avea posibilitatea de a interacționa direct cu recrutorii pentru a afla care sunt oportunitățile disponibile de pe piața forței de muncă și pentru a aplica la joburile, internship-urile sau programele de voluntariat disponibile, detalii pe #diez. 

#2. Învață arta vorbirii în public cu Vera Nastasiu

 

ASUSM

Ca să scapi de greșelile pe care deseori le comiți în timpul unui discurs și pentru a învăța să-ți ordonezi gândurile, te invităm la o lecție publică de excepție, organizată de Autoguvernarea Studenților USM.

Lecția va fi livrată de Vera Nastasiu, cel mai tare antrenor de dicție din țară. La ora 11:00, detalii pe Facebook. 

#3. Concert simfonic dedicat Zilei Internaționale a Francofoniei

 

Francofoniei

Vineri, 18 martie la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”m la ora 18:00 se organizează un concert simfonic dedicat Zilei Internaționale a Francofoniei. Pe scenă vor evolua soliști precum: soprana Tatiana Costiuc și Maria Postolache la vioară, detalii pe #diez. 

#4. PLUMBUM Live Show at METRO

 

Plumbum

Vineri 18 martie la ora 18:00 în cadrul METRO va evolua trupa PLUMBUM. Sunetul va fi puternic, Atmosfera-incendiara. Vă așteptăm la METEORA! Str. Sarmizegetusa 12, etajul 2, detalii în eveniment. 

#5. POT Live #3 Les Poissons Voyageurs (Franța/Canada)

 

Fără zece opt

Les Poissons Voyageurs/Travelling Fish (Franța/Canada) – o formație călătoare cu un farmec aparte, a cântat în 50 de țări din Europa, Asia, America și Australia, revine la Chișinău după ce a cucerit inimile noastre prin ritmurile lor încinse. La ora 19:00, la T5 Bar, intrarea – 70 lei, detalii pe Facebook.  

#6. Balkan Party 02!

 

Balkan Party

Balkan music, editia a doua. Tot asa: atitudine, distractie in stil Kusturica, adica nebunie garantata.

In meniu pregatim r’n’b / hip-hop / rock / pop / rock’n’roll music, adica o salata de sunete in care predomina ingridientul principal: muzica balcanica cu Dj Codek, la ora 22:oo, la Kiras, intrarea 30 lei. 

#7. The Incredibles

 

The Incredibles

Studioul ,,Moldova-Film”, cu susținerea financiară a Ambasadei Statelor Unite ale Americii, desfășoară în perioada 9 octombrie 2015- 25 martie 2016 programul ,,Învățăm și ne distrăm” detalii în eveniment,

Programul presupune proiecții de film cu desen animat, în limba englez cu subtitrare în limba română, pentru toți cei care studiază limba engleză. Toate proiecțiile din programul ,,Învățăm și ne distrăm” sunt cu INTRARE LIBERĂ. Centrul Cultural Odeon,or. Chișinău, str. M. Eminescu 55.

#8. In Love With Books: first year anniversary

 

In love with books

Clubul de lectură In Love With Books împlinește 1 an! Cu această ceastă minunată ocazie, vă invităm la o petrecere costumată, cu multe surprize și concursuri.
Așteptăm toți participanții îmbrăcați într-un personaj literar. Cele mai originale 3 prezentări ale personajului selectat vor fi premiate cu câte un cupon valoric de 100 lei din partea Tucano Coffee. șa ora 18:00, la Tucano Brasil, detalii pe Facebook

#9. PREMIERĂ la #eugeneionesco! Spectacolul UBU REGE!

 

UBU

Ubu are ceafă lată şi burtă mare. Dragostea trece într-adevăr prin stomac pentru că până şi Ubu dă dovadă de iubire. El iubeşte puterea. Iubirea lui însă, îl înnebuneşte, fiindcă e nebun de nebunia celor mici deveniţi peste noapte mari. Ubu sunt toţi. De la vecinul care fură ghivece cu flori de pe casa scării, ca mâine să îşi deschidă florărie şi până la toţi cei care visează la o statuie proprie. Ubu sunt toţi cei care îşi doresc statuie. Nouă celorlalţi, nu ne rămâne decât să dresăm porumbeii precum şi celelalte păsări ale cerului să împroaşte cu rahat peste trista amintire a celor ce ne asupresc. La 18:30, la Teatrul Eugene Ionesco, detalii în eveniment. 

#10. Chișinău Afterworks 18 martie 2016 detalii 

 

after work

De această dată la eveniment veți avea posibilitatea să degustați cașcavaluri made in Moldova după rețeta franceză a domnului Thierry Ernst, fondatorul asociației de caritate Vent d’Est, partenerul evenimentului nostru., la ora 18:30 la Chez Michel, detalii despre eveniment.

Detlii oe Facebook

#11. London has fallen

La Patria Loteanu la orele: 17:50 / 19:50 / 21:50, detalii pe pagina oficială

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine