(video) Tânărul care a lovit mortal eleva de 9 ani nu are permis. Nici mașina nu-i aparținea

2016311083932

Tânărul care a accidentat mortal o copilă de 9 ani la data de 11 martie pe strada Grenoble din Capitală nu avea permis de conducere. Acesta a picat examenul auto, dar totuși s-a urcat la volan. Mai mult ca atât, nici mașina nu-i aparținea, aceasta fiind împrumutată de la un coleg.

„Tânărul în vârstă de 22 de ani care a lovit minora în preajma trecerii pietonale a fost reținut pentru 72 de ore, iar astăzi cel mai probabil va fi deja pus în arest”, a declarat șeful Direcției Poliție Chișinău, Silviu Mușuc, la ședința Primăriei.

Șoferul este student la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”.

Potrivit poliției, copila care mergea la școală traversa strada neregulamentar, iar șoferul se deplasa cu o viteză excesivă, deși pe acel segment de drum este prevăzută o viteză maximă de 50 de km pe oră. Fata a fost transportată de urgenţă la Spitalul Clinic municipal pentru Copii „V. Ignatenco”, însă din cauza rănilor grave a decedat la scurt timp.

Pe marginea acestui caz a fost pornită o cauză penală. Dacă şoferul va fi găsit vinovat, riscă de la trei la șapte ani de închisoare.

Momentul impactului a fost surprins de o cameră de supraveghere:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine