Poliția îi mulțumește lui Radu Marian pentru că a semnalat neregulile de pe strada pietonală

bMGocDx

Cu câteva zile în urmă, Radu Marian, un tânăr din Chișinău, publica pe Facebook câteva fotografii însoțite de comentarii prin care-și exprima indignarea față de mașinile parcate neregulamentar pe strada pietonală din Chișinău. În urma acestei acțiuni, poliția a reacționat și a eliberat strada de mașini. În acest context, Ministerul Afacerilor Interne a ținut să-i mulțumească lui Radu pentru faptul că nu a fost indiferent față de lucrurile ilegale ce se întâmplă în societate.

După mesajul său, în care tânărul demonstra ilegalitățile produse pe strada pietonală, dar și nemulțumirea față de faptul că autoritățile au fost de negăsit la telefon atunci când acesta a vrut să le semnaleze, postarea sa a devenit virală, iar la aceasta polițiștii nu au rămas indiferenți. Astfel, în scurt timp, strada pietonală a fost eliberată de mașinile parcate neregulamentar.

Drept răspuns la această acțiune, Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova a ținut să-i mulțumească lui Radu printr-un mesaj postat pe profilul oficial de Facebook:

Mulțumim cetățenilor care nu sunt indiferenți față de lucrurile ilegale ce se întîmplă în societate și vin în întâmpinarea asigurării ordinii publice, așa cum s-a întâmplat astăzi cu câțiva șoferi care au parcat neregulamentar în zona pietonală din capitală. – https://goo.gl/s6fi3C

Chiar dacă zeci de șoferi au fost penalizați în ultimile zile pentru astfel de încălcări și poliția a deschis o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor și neadmiterea pe viitor a unei situații si milare, unii și-au manifestat lipsa de cultura ca conducători auto și au riscat să parcheze automobilele exact în aceeași locație, în timp ce ofițerii de patrulare au lipsit ceva timp din această zonă.

Tinem să menționăm, că poliția este prezentă pe strada pietonală și la această oră, mașini parcate nu sunt.

Îndemnăm și în continuare cetățenii să nu ezite să anunțe polițiștii când acțiunile unor persoane vin contra legii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine