Recomandări de evenimente pentru duminică, 13 martie

6995302-girl-boy-love
Foto:PC: caracteres.mx

Încă o duminică în calendarul lunii martie de care trebuie să profitați la maxim în cel mai interesant mod. Iată ce se întâmplă prin Chișinău și la ce evenimente puteți merge.

#1. UITe Mafia Club : LXXXVI (Bugsy Siegel Edition)

De la ora 14:00 la Baker Street (str. Eminescu 30) se joacă mafia. Mafia este un joc social prin intermediul căruia îți dezvolți capacitățile analitice și controlul propriilor emoții. Se va juca după reguli profesioniste, dar se va ține cont și de persoanele care nu au mai jucat sau au o experiență limitată. Intrarea este liberă. Vedeți aici mai multe detalii.

#2. Trebeka & Dorel Burlacu Cvartet – Jazz, Latino, Afro

Dacă vrei să-ți petreci seara pe note de jazz cu iz latino-african atunci vino la Sala cu Orgă începând cu ora 18:00. Invitați speciali: Trebeka, Dorel Burlacu, Veaceslav Pană, Marcel Sucevan, Gari Tverdohleb și Cristina Scarlat. Poți cumpăra bilete de pe iticket.md.

 

#3. Spectacolul D-ale carnavalului

Teatrul Satiricus vă invită la o comedie marca Ion Luca Caragiale. D-ale carnavalului se joacă aici începând cu ora 18:00. Pentru bilete, accesați iticket.md.

 

#4. Spectacolul „De vorbă cu Emma”

Probabil una dintre cele mai bine vândute cărți a anului 2015 în Republica Moldova, „De vorbă cu Emma”, vine în fața fanilor prezentată într-o formă noua de artă- teatru. Dacă încă nu ați citit cartea, sau ați citit-o și v-a impresionat, atunci trebuie să fiți prezent  la teatrul Studio Geneza Art, unde va fi prezentat  spectacolului „De vorbă cu Emma” după textele lui Vitali Cipileaga, în regia Danielei Burlaca. Detalii vedeți pe iticket.md.

 

#5. DHARMA prezent by Nishenco

La Tipografie se încinge distracția ca de obicei. Vibraţiile DHARMA presented by Nishenco te vor ajuta să păşești cu dreptul în noua săptămână de lucru. Evenimentul începe la 22:00. Intrarea este liberă. Mai multe detalii găsești pe Facebook.

 

#6. Film la Patria: Zootopia

În oraşul animal Zootopia, o vulpe cu gura mare trebuie să fugă când i se înscenează o crimă. Poliţistul cel mai bun din Zootopia, un iepure neprihănit, este pe urma vulpii, dar când amândoi devin ţintele unei conspiraţii, sunt obligaţi să lucreze împreună şi descoperă că şi duşmanii naturali pot deveni cei mai buni prieteni. Urmărește filmul în cinematografele Patria. Vezi aici orarul filmului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine