(foto, video) Dans și dispoziție bună la USM. Studenții au organizat un flashmob

image

Astăzi, în curtea Universității de Stat din Moldova s-a dansat cu bucurie și haine colorate. Cu ocazia zilei internaționale a femeii, studenții anului I de la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării au organizat un flashmob.

Potrivit organizatorilor, repetițiile au început în prima zi a acestei săptămâni, iar ideea a fost de a crea bună dispoziție și de a dansa îmbrăcați în haine cât mai colorate. „Dacă vorbim din punct de vedere organizatoric, pregătirile au durat mai mult timp. Până am găsit domnișoarele care să-și dorească să participe, apoi mixarea melodiilor și deja mișcările propriu zise. Ne-a ajutat Marina Ignat, o colegă care activează în domeniul dansului, ea organizând coregrafia. Sperăm că am adus emoții pozitive studenților de la USM și că aceștia vor avea o primăvară plină de mișcare și emoții pozitive”, ne-a mărturisit Igor Grițco, unul dintre organizatori.

Profesorii s-au arătat încântați de activitate, precizând că susțin astfel de evenimente. „Promovez ideea pe care au inițiat-o studenții, deoarece consider că tot ce este frumos trebuie păstrat. A fost mai greu cu organizarea, pentru că au fost cele două zile libere, dar studenții sunt bravo și s-au mobilizat”, a precizat Mariana Tacu, lector superior la Facultatea Jurnalism și Științe ale Comunicării.

DSC_4075

DSC_4076

DSC_4081DSC_4084

DSC_4097

DSC_4098

DSC_4100

DSC_4110

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine