Alina Cebotarenco este noua președintă AIESEC Chișinău pentru mandatul 2016-2017

cebotarenco2
Foto:Alina Cebotarenco PC: YOPESO

Duminică, 6 martie, AIESEC Chișinău a găzduit alegerile noului președinte pentru mandatul 2016-2017, poziție pentru care au candidat, de data aceasta, două persoane.

Candidații au avut câte 15 minute pentru prezentarea strategiei, după care a urmat o rundă de întrebări-răspunsuri a câte 30 de minute fiecare și o rundă comună de întrebări-răspunsuri, care a durat o oră, iar în urma voturilor secrete acordate de către membrii cu vot deplin, Alina Cebotarenco, actuala vicepreședintă a direcției Resurse Umane, a fost aleasă în calitate de președintă a AIESEC Chișinău pentru mandatul 2016-2017.

„Sunt sigură că voi atinge așteptările celor care mi-au oferit votul de încredere și celor care au avut interes față de strategie. Pentru mandatul următor, îmi propun să mențin strategia orientată spre exchange, dar și să adaug valoarea mea unică prin definirea unei culturi responsabile față de exchange. Aș vrea ca provocarea pe care am luat-o să încurajeze și alți membri spre pași mai mari”, a spus Alina Cebotarenco.

 

Mirela Lungu, actuala președintă AIESEC Chișinău, alături de ceilalți membri, îi urează mult succes și dedicație. „Cu fiecare an, AIESEC Chișinău devine mai puternic, mai organizat, mai provocator pentru liderii care-i stau în frunte. Proaspătului președinte pentru următorul mandat îi doresc multă inspirație, dedicație, o echipă puternică și îndeajuns de rezistentă. Această experiență va fi, cu siguranță, una marcantă. Un lucru important este să păstrezi încrederea că-i poți face față”, a comentat Mirela Lungu.

În continuare, urmează să fie aleasă întreaga echipă de conducere pentru mandatul următor, lucru care se va întâmpla începând cu luna martie, iar activitatea acestora, împreună cu cea a noii președinte AIESEC Chișinău va începe la 1 iulie 2016.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine