Evenimente primăvăratice la care să mergeți duminică, 6 martie

Happy couple racing on bikes
Foto:Happy couple racing on bikes

La #diez primăvara începe cu evenimente frumoase. E timpul să ieșim din case și să petrecem în stil mare. Iată ce evenimente au loc astăzi la Chișinău.

#1. Kickoff: REMIX IoT MOLDOVA: Connect your city

event1

Începând cu ora 09:00 se dă startul primului hackathon Internet of Things din Moldova. Dacă încă nu ai atins vârsta de 25 de ani, ești invitat la deschiderea competiției ce îți va testa cunoștințele în oferirea de soluții IoT, REMIX IoT Moldova: Connect your city. Evenimentul are loc în incinta spațiului de coworking Generator Hub (bd. Ștefan cel Mare 202, bloc 2 Kentford, etaj 4.). Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici și pe Facebook.

 

#2. Moldova Fashion Days

event2

Pe 5 și 6 martie lumea modei își deschide larg ușile, anunțând cel mai tare eveniment de modă al anului – Moldova Fashion Days – un show de excepție oferit de Asociația Patronală a Industriei Ușoare (APIUS), cu susținerea USAID Competitiveness Project. Vor fi prezentate pe podium colecțiile primăvară-vară 2016 a 23 designeri consacrați și tinere talente, cu designeri wear, inspirații etno, inserturi de dantela, pictură în mătase. Bilete puteți procura pe iticket.md.

 

#3. Concert Cuibul

event3

Concertele unplugged în ajunul frumoasei sărbători de 8 martie au devenit deja o tradiție pentru trupa Cuibul!
Începând cu ora 19:00 ești așteptat la primul concert susținut în Chișinău, după lansarea albumului „Vise Elementare”. Vino cu prietenii la Atrium Concert Hall și savurează cele mai romantice piese ale trupei, așezat comod în beanbag-uri pufoase. Informație despre bilete găsiți aici.

 

#4. Spectacol „Arta conviețuirii”

event4

,,Arta convieţuirii” este o comedie care vă va face să ieşiţi din rutina cotidiană şi să lăsaţi toate problemele la o parte. Subiectul central este frustrarea vieţii de cuplu. Spectacolul este montat după piesa ,,Zeul carnagiului” a scriitoarei Yasmina Reza în regia lui Petru Vutcărău,  la Teatrul Eugene Ionesco. Evenimentul începe la ora 18:30. Puteți cumpărat bilete de pe iticket.md.

 

#5. Concert cameral cu Tomoko Siromoto și Angela Jerega

event5

Festivalul Internațional de Muzică „Mărțișor” continuă. Duminică, în sala mică a Filarmonicii naționale puteți asista la un concert cameral extraordinar cu Tomoko Siromoto și Angela Jerega. Evenimentul începe la ora 17:00. Puteți găsi detalii pe iticket.md.

 
#6. ART of The BIG BAND
event6
În aceeași atmosfera a Festivalului „Mărțișor” începând cu ora 19:00 sunteți invitați la un spectacol jazz de zile mari cu Jazz Orchestra Academiei de muzică. Invitați speciali sunt Geta Burlacu și Cristofor Aldea-Teodorovici. Află mai multe detalii aici.
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine