Târgul de Cariere împlinește 10 ani, 115 ediții și mii de experiențe și oportunități de carieră

targ9

Târgul de Cariere împlinește anul acesta zece ani. S-a născut în 2006 din părinți ambițioși, care cred că pentru fiecare om există o carieră potrivită care să-l facă împlinit și fericit.

A crescut și s-a dezvoltat constant, a organizat zeci de workshop-uri și a călătorit în multe orașe din România și Republica Moldova pentru a duce misiunea părinților la îndeplinire. A depășit 100 de ediții și nu intenționează să se oprească aici.

Colaborează cu peste 200 de companii care în timp i-au devenit prieteni apropiați și întâlnește zeci de mii de candidați în fiecare an. Se bucură sincer când vede cum mii de tineri fac următorul pas în carieră în urma întâlnirii cu el și când recrutorii îi mulțumesc pentru angajații valoroși pe care-i găsesc prin intermediul lui.

 

Târgul de Cariere
Târgul de Cariere

A facilitat accesul tinerilor către mediul corporate, pentru că înțelege că oamenii din jurul lui au nevoie atât de pregătire, cât și de experiență practică. La vârsta de șase ani, Târgul de Cariere (TdC pentru prieteni) a călătorit în Republica Moldova, unde a reușit să aducă viziunea evenimentului în Chișinău și în Bălți. Îi place cafeaua bună și îi invită pe toți cei care îi calcă pragul să savureze împreună cu el o ceașcă de cafea.

Târgul de Cariere a împlinit 10 ani, iar părinții și prietenii lui sunt mândri că a devenit cea mai mare rețea de cariere din România și Republica Moldova.

 

Târgul de cariere 2016
Târgul de cariere 2016

Târgul de Cariere Chișinău revine cu cea de-a IX-a ediție pe 18 și 19 martie, în incinta Centrului de Cultură și Istorie Militară, str. Tighina 47 și așteaptă toți candidații între orele 10.00 și 16.00. Parteneri Premium: Kaufland și SCC Services România.

Participarea la eveniment este liberă și gratuită. Pentru alte detalii, accesează: www.targuldecariere.md și www.facebook.com/tdcmoldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine