Primăvara începe la ARC: Programul evenimentelor interactive al lunii martie

aarc4
Foto:PC: ARC

Dacă ești în căutare de evenimente educative, creative și care sunt aproape de cultura americană, atunci ține minte adresa Alexei Mateevici 75. Anume la Centrul American de Resurse, de luni până marți, o să găsești oameni frumoși și evenimente interesante, mai ales primăvara.

1 și 22 martie, Game on!

La ARC poți găsi o varietate mare de jocuri de societate, de la Cards Against Humanity până la tradiționalele Twister și Monopoly. De aceea, Game On! este o oportunitate perfectă să petreci timpul cu prietenii sau să cunoști altă lume nouă.

2, 9, 16, 23 și 30 martie, Debate Tournament

Începând cu 24 februarie și până pe 6 aprilie, în fiecare miercuri, la ARC se va da o luptă cu argumente puternice, în cadrul turnamentului de dezbateri. Vino și susține echipa preferată! Cel mai puternic va fi premiat de secția cultură și presă a ambasadei S.U.A.

 

PC: ARC
PC: ARC

3, 24 și 29 martie, Conversation Club

Un șir de evenimente care îți vor da posibilitatea să vorbești limba engleză și să afli lucruri noi despre cele mai actuale teme din jurul lumii. Tema orei de conversație este de obicei anunțată în săptămâna creării evenimentului. De exemplu, joi, 3 martie, vei putea afla mai multă informație despre eLibraryUSA, o resursă inepuizabilă de cărți electronice, în limba engleză.

10 martie, Movie Screening

Pentru această ediție vom viziona documentarul GIRL RISING, o peliculă care celebrează tinerele eroine din jurul lumii. Istorii de viață care au schimbat modele tradiționale în jurul lumii. Imediat după ecranizare vom avea o discuție cu Polina Ceastuhina, Producător Creativ la FloAgency și Master în Filosofie.

15 martie, DIY Club

„Do-It-Yourself” este un concept bine cunoscut în toată lumea. Sunt activități în care încerci să creezi ceva singur/ă. Pentru această ediție de primăvară vom folosi markere speciale ca să decorăm obiecte, haine, accesorii din pânză. Dacă ai o geantă veche și vrei să-i dai un suflu nou sau un tricou pe care vrei să-l personalizezi, atunci marchează cu roșu în caledar această zi de marți.

 

PC: ARC
PC: ARC

17 martie, STEAM Club

Science Technology Engineering Arts Math: așa se decodifică abreviatura STEAM. Toți cei pasionați de unul sau mai multe din aceste elemente sunt așteptați joi să descopere lucruri interesante și distractive despre știința artei în 3D.

31 martie, Meet an American

Această serie de evenimente are scopul de a face cunoștință publicului larg cu membrii comunității ambasadei S.U.A. și, de asemenea, oferă șansa să cunoști nativi americani și să afli despre aspecte interesante ale vieții din ambasadă.

 

PC: ARC
PC: ARC

***

ARC face parte din rețeaua mondială de locuri publice și accesibile #americanspaces care ajută consulatele și ambasadele americane, din toată lumea, să construiască și consolideze relații cu comunitățile țării gazdă. Misiunea Centrului este de a oferi informații despre Statele Unite. El este administrat de secția cultură și presă a ambasadei americane din Moldova. În Moldova există un Centru de Resurse și patru Colțisoare Americane: Bălți, Ungheni, Tiraspol și Ceadâr-Lunga. Toate evenimentele sunt gratuite. Dacă vrei să afli mai multă informație sau ai careva întrebări, nu ezita să contactezi echipa ARC la ARCChisinau@state.gov sau lasă un mesaj pe pagina lor de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine